2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیروزم بابام میگفت اگر یه دختر مثل دختر من داشتی چیکار میکردی

منم گفتم خدارو هزااااااار مرتبه شکر میکردم 😐🤣

چون تا ساعت ۱ خواب بودم اینجوری گفت

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜""💙"

همدردیم منم منتظر نتایج کنکورم که ۴ روز دیگه بیاد

مامانا اصولا همینجورین تحویل نگیر 

من مثلا مامانم میگه همه دختر دارن ما هم دختر داریم از دخترای مردم یادد بگیر ساعت ۸ صبح (منظورش دخترخالمه)خونه شونو جاروبرقی میکشن کمک ماماناشون میکنن

میگم مادر من همگی شبیه هم نیستن مگه هر کسی خواست خودشو بندازه تو چاه منم باید بندازم😂؟!

اخلاقشونم عجیبه ها مثلا میرم ظرفارو بشورم مامانم میگه نه نمیخواد بشوری خودم شستم خسته نباشی🤨

ب شوخی میگف؟

اره خب با خنده ولی شاید یکم جدی هم گفت😐

تازه چند دقیقه قبلشم شوهرم داشت دعوا میکرد که این چه وضعشه تا ظهر میخوابی که چی😐به اینم گفتم دوست دارم 😐🤣

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜""💙"