2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

178 بازدید | 16 پست

بچه ها ما دوتا عروس داریم ک یکیش عقده اینا وقتی پیش هم هستن راجب خانواده شوهر حرف میزنن😁که البته خب طبیعی هستش ولی تنها ک میشن با خانواده شوهر راجب حرفایی ک دیگری زده حرف میزنن اون یکی عروسمون ک عقده میاد چند هفته میمونه این سری یک ماهی هست ک مونده جوری ک اصلا یادمون رفته هنوز عقده دختر مجرد هم نداریم تو خونه ک تو کارایی مثل پخت پز ب مامانم کمک کنه البته مادرم با ۶۰ سال سن خیلی تمیزه و کارای خونه رو اکثرا خودش انجام میده این عروسمون کار کردنش خیلی تمیز نیستا و خیییییلی هم شکمو هستش اندازه چن نفر میخوره حالا همین خانم انتظار داره مادرم براش بپزه بزاره جلوش 

وقتی کسی مدت زیادی میمونه خب مسلما از روی ادب و احترام باید حداقل ی کمکی کنه تمام مسائل خانوادمو هم تلفنی ب خانوادش گزارش میده اینو اون یکی عروسمون بهم گفت سر همین رفتارا دیگه با دوتاشون سرسنگین شدم تا دیروز باهاشون مثل  خواهر یا حتی نزدیک تر رفتار میکردم سر همین رفتارای خاله زنکی از دوتاشون فاصله گرفتم 

حالا جدیدا میبینم عروس کوچیکه داره خودشو ب مامانم نزدیک میکنه چون من محلش نمیدم ک البته راضی هستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدپنی چیه آخرش خواهر شوهری

من برای زنداداشام جون میدادم آخرش. ‌‌..

هر کاری کنم انگار وظیفمه

برای بچه هایشان هزار ت کار کردم یبار نگفتن مرسی ولی خالشون ی سلام کنه تو بوق و کرناس

خودت بکش کنار آخرش غریبه ای براشون و آخرش خانواده عروس به تو ترجیح میدن

میدپنی چیه آخرش خواهر شوهریمن برای زنداداشام جون میدادم آخرش. ‌‌..هر کاری کنم انگار وظیفمهبرای بچه ه ...

اره دقیقا همین طوره کارای خواهرشوهر وظیفست اینو بار ها اشنا ها بهم تذکر دادن ک عروس بزرگه کارای تو رو حساب نمیکنه و میگه وظیفشه مثلا تو بچه داری کمک کنه چون عمه بچمه 

ادم یه روز بیشتر خونه کسی بمونه باید پاشه کمک کنه ،مردم کلفت و کنیز ما نیستن که ..

چه دختری اون مادر تربیت کرده هم کمک نمیکنه هم میشینه هر چی تو خونه مادرشوهر هست خبر میده به خانواده اش ...

من اگه خواهرشوهر اون خونه باشم حتما تذکر میدم به روش خودم ، تا چیزی که خونه پدرش یادش ندادن یاد بگیره که فردا لااقل به بچه اش یاد بده نره ابروریزی کنه خبرچینی کنه

میدپنی چیه آخرش خواهر شوهریمن برای زنداداشام جون میدادم آخرش. ‌‌..هر کاری کنم انگار وظیفمهبرای بچه ه ...

و منی که بخاطر قهر زن داداششم و احتمال جدایی شون در حال اب شدنم از غصه و افسردگی. از زندگی افتادم. چرا برادر و زندگی ش اینقدر عزیزه. دوست دارم براش از جان و مال و خانواده و همه چیم بزنم. هر چند خودشون این جور نیستن نسبت به ما 

هعی کاش منم یه مادرشوهر پدرشوهر خوب داشتم لنت به همشون

ببین من انقدر با دوتاشون خوب بودم ک عروس بزرگه جدیدا ک فاصله گرفتم کلیپ خواهرانه میفرسته برام ک بگه تو مثل خواهرمی ولی دیگه فایده نداره ذات باید درست باشه

اره دقیقا همین طوره کارای خواهرشوهر وظیفست اینو بار ها اشنا ها بهم تذکر دادن ک عروس بزرگه کارای تو ر ...

من از ده سالگی عمه شدم

از یرسنی به بعد خیلی کارا کردم

برای همشون ولی حتی محلم‌نمیدن

خانواده امم میگن عیب ندارم فلان بهمان

یبار به اونا نمیگن اینم آدم

من کلا همه را گذاشتم کنار

اعصابم و آرامشم مهمتره

ببین من انقدر با دوتاشون خوب بودم ک عروس بزرگه جدیدا ک فاصله گرفتم کلیپ خواهرانه میفرسته برام ک بگه ...

بله ذات هر دو طرف باید درست باشه ذات خونواده همسرم درست نیستن خیلی بدجسن و پرو

ادم یه روز بیشتر خونه کسی بمونه باید پاشه کمک کنه ،مردم کلفت و کنیز ما نیستن که ..چه دختری اون مادر ...

منم خیلی بدم اومد ک خبرچینی میکنه حتی ی روز خواهر کوچیکش هم ب برادر بزرگم توهین کرد من انگار لال شده بودم  بعدا حرصشو خوردم ک چرا حرفی نزدم ک تو مسائل خواهربرادری دخالت نکنن 

بخدا جدیدا جوری شده ک اگه طرف بره برا پسرش زن بگیره انگاری گناه بزرگی رو مرتکب میشه 

و منی که بخاطر قهر زن داداششم و احتمال جدایی شون در حال اب شدنم از غصه و افسردگی. از زندگی افتادم. چ ...

منم برام خیلی عزیزن

من همین یک ماه پیش برای زنداداشم ی کافه گرفتم برای تولدش بهترین هدیه

بعد میخواست بره مسافرت شمال ختی به من نگفت

حتی خداحافظی نکرد

تهش همین

هیچ فایده نداره

منم خیلی دوسشن دارم قلبا وبی یمطرفس 

اذیت میشم کشبدم‌کنار

من از ده سالگی عمه شدماز یرسنی به بعد خیلی کارا کردمبرای همشون ولی حتی محلم‌نمیدنخانواده امم میگن عی ...

اره دقیقا البته من برادرامو مقصر میدونم بیشتر چون اونا باید تذکر بدن ما چیزی نمیتونیم بگیم

منم خیلی بدم اومد ک خبرچینی میکنه حتی ی روز خواهر کوچیکش هم ب برادر بزرگم توهین کرد من انگار لال شده ...

بعد این چیزی دیدی جواب بده لطفا ، به عروس نباید رو داد خونه رو صاحب شه هر کاری هر رفتاری دلش میخواد انجام بده ، خیلی مدعی میشن نمیتونین جمعشون کنین در حدی که فردا سر مسائل خونوادگیتون سینه جلو میدن وراجی میکنن فکر میکنن کی هستن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز