2777
2789
عنوان

روش پیشگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 33 پست
نمیکنه عزیزم عاشق بچست اگه صدمی ام بیارم خوشحال میشه مث بچه اول از همه لحاظ تامین میشن بچها ولی من ن ...

خب یا پیشگیری کنید یا سقط نکنید و بچه رو به دنیا بیارید

روش دیگه ای جز این دو وجود نداره که

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

خب یا پیشگیری کنید یا سقط نکنید و بچه رو به دنیا بیاریدروش دیگه ای جز این دو وجود نداره که

تاپیک دومم اگه خونده باشی نوشتم بجای روز سوم روز چهارم قرص اورژانسی خوردم و ال دی هم خوردم یعنی اون حجم قرصی که من استفاده کردم جنین سالمم از بین میبرد ولی من باردار شدم 😔 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تاپیک دومم اگه خونده باشی نوشتم بجای روز سوم روز چهارم قرص اورژانسی خوردم و ال دی هم خوردم یعنی اون ...

پس دیگه قرص رو بیخیال شو از کاندوم استفاده کن

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

پس دیگه قرص رو بیخیال شو از کاندوم استفاده کن

صددرصد بیخیال میشم 

پریودی بعدیم صددرصد ایودی میذارم 

عمم نزدیک به۹ساله ایودی گذاشته خیلی ام راضیه 

حالا من کنار آیودی یچیز دیگه ام استفاده میکنم