2821
2789
عنوان

روش پیشگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 33 پست
میدونی همون یکبارش چه اثراتی روحی و جسمی روی بدن یه زن داره؟؟ همون یکدفعه اش بزرگترین گناه بماند به ...

بخدا اگه من دیشب خواب راحت داشتم صدبار تاصبح بیدارشدم درد زیاد نداشتم یعنی سر شب دردامو کشیده بودم ولی امان از اینکه فکر کنی بچتو کشتی و بدتر از اون اینکه همش بترسی خدا بخواد انتقام اون بچه رو با یه بچه ی دیگت بگیره😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخدا اگه من دیشب خواب راحت داشتم صدبار تاصبح بیدارشدم درد زیاد نداشتم یعنی سر شب دردامو کشیده بودم و ...

خدا خودش بهت کمک کنه. اما واسه راحتی نیاز همسرت آسیب به بدن خودت نرسون. حتما بایه پزشک هم مشورت کن.. انشالله که خدا ارحمن راحمین هست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چقدر حساسین . حالا مشکلش حال شده تاپیک اولت گفته بودی منظورم همونه

عزیزم کلا مشکل نداشت از این قرص استفاده میکنه فقط بخاطر اینکه تایمش طولانی بشه 

اون موقع تازه گرفته بود منم نمیدونستم مال چیه خودش گفت تاخیریه که دیگه منم اینجا پرسیدم

میدونی همون یکبارش چه اثراتی روحی و جسمی روی بدن یه زن داره؟؟ همون یکدفعه اش بزرگترین گناه بماند به ...

منظورم این نبود بالای پستتو نگاه کن چی نوشتم بعد ریپلای بزن  

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

۴تا زایمان داشتم🫠سنمم کمه

آها فکر کردم بچه نداری

به شوهرت بگو وازکتومی کنه دیگه کافیه

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

میل خودتون اما بازم قرص کلی آسیب برای شماست.

ممنون عزیزم انشاءالله با دکتر صحبت کنم ببینم چی میگه 

باید موقع سزارینم لوله هامو میبستم 😔کلا یادم رفت همون موقع به دکتر بگم

خدا خودش بهت کمک کنه. اما واسه راحتی نیاز همسرت آسیب به بدن خودت نرسون. حتما بایه پزشک هم مشورت کن.. ...

دعا کنید برام حالم خیلی خرابه باورت میشه من درد سقطمو کشیدم همزمان شام گذاشتم و ظرف شستم‌و خونه مرتب کردم هیچکس جز خودمو خدای خودم نمیدونه اینکارو کردم همسرم اگه میدونست باردارم نمیذاشت سقط کنم به خانوادمم نگفتم🥲تو اوج بی کسی درد کشیدم و گریه کردم درد بدنم که تموم شد درد وجدانم شروع شد

آها فکر کردم بچه نداریبه شوهرت بگو وازکتومی کنه دیگه کافیه

نمیکنه عزیزم عاشق بچست 

اگه صدمی ام بیارم خوشحال میشه مث بچه اول از همه لحاظ تامین میشن بچها 

ولی من نمیتونم بخوبی بهشون برسم پرستارم نمیتونم بگیرم کلا رسم پرستار آوردن نداریم

دعا کنید برام حالم خیلی خرابه باورت میشه من درد سقطمو کشیدم همزمان شام گذاشتم و ظرف شستم‌و خونه مرتب ...

باشه حتماسخته حق داری... امیدت بخدا مراقب بچهات باش. 🌹 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چقدر طول میکشین

۳۰دیقه به بالا 

بستگی داره اگه چند دیقه بعد از قرص رابطه داشته باشی زیر۲۰دقیقه طول میکشه 

ولی اگه نیم ساعت قبل رابطه قرص بخوری تا یک ساعتو طول میکشه