2777
2789
عنوان

مورچه

128 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

ما یه آپارتمان نوساز خریدیم و توش ساکن شدیم.

متوجه شدم جاهای مختلف خونه، ازین مورچه کوچولوها لونه دارن و دایما تردد می کنن همه جای خونه.

منم بچه یک ساله دارم. نمی تونم سمپاشی اساسی کنم. 

هرجا فکرم می رسید و بی خطر هم بود، گچ سوسک مالیدم. کارایی داره ولی ریشه کن نمیشن.

تمام سوراخ هایی که دیدیمو سیمان گرفتیم. کم شدن ولی بازم میان

کسی سم موثر و یا روش موثری میشناسه معرفی کنه؟ ممنون میشم

عرق میخک کهنه بگیر هرکجا فکر کردی داره بپاش مصر هم نیست

خدا خیرت بده. امتحان می کنم. دیگه واقعا کلافه شدم. همش در حال نظافت و جاروییم ولی انگار نه انگار. ساکنین اولیه خونه اینا بودن قبل ما. ظاهرا با شن و ماسه هایی که داشتن خونه می ساختن، اومدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اِه چطور یعنی با گچ قلمی که کشیدی ازبین نرفته دوباره بزن کچ رو دورتادور اتاق وپذیرایی و...بزن زیر فرش از لبه فرش فاصله بده چون بچه ها یه موقع فرشو کنار میزنن من اون موقع این کارو میکردم ولی تعجب می‌کنم میگی با گچ حشره کش نرفته چون گچها اصلأ واسه ازبین بردن مورچه ست

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خدا خیرت بده. امتحان می کنم. دیگه واقعا کلافه شدم. همش در حال نظافت و جاروییم ولی انگار نه انگار. سا ...

اگه لونهوشو بلدی پودر پرتو بگیر با همین عرق میخک خمیر کن لونه شو ببند بوش همع شو نو میکشه 

اگه یه ۲ یا ۳ روز قرار بود جایی بری کامن بگیر همه جا حتی سقف کادب داخل دستشویی مخصوصا وحمام کامل کامن بزن و برو بعد چند روز برگردی دیکه اثری ازشون نمیبینی این ریشه کتی کلی میکنه

اِه چطور یعنی با گچ قلمی که کشیدی ازبین نرفته دوباره بزن کچ رو دورتادور اتاق وپذیرایی و...بزن زیر فر ...

اثر می کنه گچ. کلی مورچه ریزه مرده بعدش همونجاها پیدا میشه که سریع جارو می کنم. ولی انگار خیلی بیشتر ازین داستانا هستن. چند بار هی گچ کشیدم و پروسه تکرار شد ولی ...

ریزم هستن مورچه ها نژادشون

اثر می کنه گچ. کلی مورچه ریزه مرده بعدش همونجاها پیدا میشه که سریع جارو می کنم. ولی انگار خیلی بیشتر ...

چه نژاد سختی هستند!

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اگه لونهوشو بلدی پودر پرتو بگیر با همین عرق میخک خمیر کن لونه شو ببند بوش همع شو نو میکشه اگه یه ۲ ی ...

چند جا که حدس می زدیم لونه هست، مسدود کردیم با سیمان.

ببین چون دایم نظافت می کنیم، غذای تپل پیدا نمی کنن که حمله کنن و خونه شون معلوم بشه. همش پخش و پلا هستن همه جای خونه.

منم همش می ترسم برن تو گوش یا لباس بچه.

فقط "کامن" رو متوجه نشدم چیه. چطوری تلفظ می کنن؟