2821
2789
عنوان

فتیر یا فطیر

1000 بازدید | 33 پست

فتیر یا فطیر  چیه چی هست؟ 

اصلا چجوریه؟ 

تلفظ ش چیه؟  همکلاسیم گفت  مامان بزرگم و مامانم دارن برای فروش  و درست میکنن روم نشد بپرسم 🤷🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور نون محلیه ولی سفته بدون اینکه خکیر ترش بشه توی تنور میپزن سمت ما برای خوردن ابگوشت و کشک و قروت ازین نون استفاده میکنن و بخاطر اینکه پیرتر هضم میشه برای ماه رمضون عالیه باعث میشه دیرتر گرسنه بشیم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
آها همه شهرها هست یا فقط تبریز ؟

همه جا هست عزیزم درست کردنشم کاری نداره کجا زندگی میکنی برات بپزم بفرستم.... من نوی پختن رو یاد دارم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
یه جور نون محلیه ولی سفته بدون اینکه خکیر ترش بشه توی تنور میپزن سمت ما برای خوردن ابگوشت و کشک و قر ...

عزیزم‌اون یه نون دیگس 

فطیرو‌کحا تو ابگوشت میخورن؟؟؟😩😩😩😩😩😶😶

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792