2777
2789

شاید کیسته نمیدونم خودمم همین مشکل دارم البته من بعد از رابطه اینطور میشم میخوام برم دکتر اما احساس میکنم کیسته

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید کیسته نمیدونم خودمم همین مشکل دارم البته من بعد از رابطه اینطور میشم میخوام برم دکتر اما احساس ...

منم هرازگاهی اینجوری میشم

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
منم هرازگاهی اینجوری میشم

یعنی بعد از رابطه؟ من میترسم نکنه چیز بدی باشه😔

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم این مشکلو دارم البته قبلا موقع تخمک گذاری داشتم ولی الان گاه و بیگاه یه دردی میگیره ول میکنه

پس از تخمک‌گذاری هست، چون امروز روزشه

یعنی بعد از رابطه؟ من میترسم نکنه چیز بدی باشه😔

نه رابطه نداشتم تا حالا یبار داشتم با نامزدم اونم بدون‌دخول، ببخشید البته

نه گلم ولی اگه استرس داری ی سونو برو تا خیالت راحت بشه

نه رابطه نداشتم تا حالا یبار داشتم با نامزدم اونم بدون‌دخول، ببخشید البتهنه گلم ولی اگه استرس داری ی ...

آهان ببخشید من فکر کردم متاهل هستید معذرت میخوام ازتون ❤️❤️❤️بله حتما باید برم 

آهان ببخشید من فکر کردم متاهل هستید معذرت میخوام ازتون ❤️❤️❤️بله حتما باید برم

این چه حرفیه عزیزم، نامزدم اما الان پنج ماهه درگیر ی موضوع چرت که نمیدونم باردارم یا نه شدم سر همون یبار رابطه