2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا مدرن و عاشقانه

95 بازدید | 8 پست

کدوم بنظرتون دوام بیشتری داره .امروز خواهر زنداداشمو دیدم هم سن خودمه پرید بغلم گفت یکی رو معرفی کرده بودن  با خودم گفتم لابد کج و کوله هست ولی وقتی ملاقات کردیم اینقد عاشق چهره و اخلاقش شدم دوماه باهمیم قرار عقد کنیم .با خودم گفتم چقدر قشنگ بدون حرص خوردن و کوچه و خیابون و مجازی آشنا شدن مردشو پیدا کرد .البته من ازدواج خودم سنتی نبود اصلن شرایط سنتی نداشتم 😅

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این سنتیا که سنتی نیستن یعتی مثلا یارو تو نگاه اول عاشقت بشه بعد هی بگرده آدرستو پیدا کنه خانوادش ...

🤣دیگ فکر نکنم این جور چیزا باشه برا فیلم هندی هاست

سنتی که از قبل بشناسی و ترجیح میدم ،اماااااا در مجموع سنتی که خوشت بیاد از طرف البته ،هیجان قشنگیه ،همه چیز جدیده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

تجربه ی خودم عاشقانه و با تایم آشنایی طولانی بوده و راضی هستم 

سنتی هم انواع مختلف داره و بعضی ها تایم شناخت و مشاوره و رفت و آمد خانوادگی و…. براش در نظر میگیرن که اصولی هست 

ولی تحت هیچ شرایطی نمیتونم اینو هضم کنم که دو طرف بهم معرفی بشن یک بار بیان خواستگاری و ظرف دو سه هفته هم عقد کنن و تازه شروع کنن به شناخت همدیگه 🙄 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سنتی که از قبل بشناسی و ترجیح میدم ،اماااااا در مجموع سنتی که خوشت بیاد از طرف البته ،هیجان قشنگیه ، ...

من چون موقع ازدواجم با خانواده زندگی نمی‌کردم امکان سنتی نبود 🙂

تجربه ی خودم عاشقانه و با تایم آشنایی طولانی بوده و راضی هستم سنتی هم انواع مختلف داره و بعضی ها تای ...

یسری هاشون چند بار خواستگاری هم رفتن یادمه دختر خالم خواستگاری داشت که قبل این خواستگاری دختر عمه دختر خاله منم رفته بود جواب رد شنیده بود 😐