2777
2789

امشب خونه پدربزرگم اینا مهمون داشتن ما هم بودیم مهموناشون رسمی بودن یعنی فامیل نزدیک نبودن که باهاشون راحت باشیم داییم از سر کار اومد خونه بابا بزرگم اینا(مجردها هنوز پیش مامان بزرگم اینا زندگی می‌کنه)

پیش مهمونا نشست من از آشپزخونه اومدم بیرون یهو جلو جمع درومد بهم گفت آدم شدی خوشگل شدی من هیچی بهش نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم همه هم شنیدن چون ساکت بودن و اون فقط حرف میزد 

چیژ بدی نگفت که

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی ولی تو هنوز همونی دایی پیشرفتی نداشتی ناراحت نشو یه چی گفت که بخواد بگه

خیلی زشت بود تو اون جمع کلی پسر بودن وقتی سرمو اوردم بالا یکیشون داشت می خندید بهم....

منظورش اینه قبل حیوون بودم که الان آدم شدم

بابا وقتی یکی میگه آدم شدی خوشگل شدی تعریف خیلی بالایی😂

مثلا ما خوزستانیا یکی یه چیزی میپوسه بهش میاد میگیم هااا الان آدم شدی😂

مگه فضولی؟
خیلی زشت بود تو اون جمع کلی پسر بودن وقتی سرمو اوردم بالا یکیشون داشت می خندید بهم....

اقایون معمولا تو جمع قدرت حرف مفت زدنشون برا جلب توجه بالا میره و به همون اندازه قدرت تفکرشون پایین میاد 

به دل نگیر

...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز