2777
2789
عنوان

کیا ساکن کرجن

185 بازدید | 26 پست

من دنبال کارم 

کسی ک کرج هستش و دنبال کاره بیاد باهم یجا مشغول شیم 

تنهایی آدم ب جایی اعتماد ندار 

ولی چن نفر باشیم باهم بریم بیایم آدم خیالش راحت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم

فداتشم 

عزیزم تو تاپیکات خوندم فک کنم پرستاری چجوری میشه من تو بیمارستان کار کنم 

کنکور نمیتونم بدم چون رشتم انسانیه کلی راه باید طی کنم اوو باید معدل اینا ترمیم بزنم ۲۲ سالمه چیکار کنم

میتونی ازمون بدی اگ قبول بشی بعنوان کمک پرستار کار کنی یا بعنوان خدمات

وای ن خدمات😭کمک پرستاری همون بهیاری ک میگن خوب نیست اصلا 

برا اینکه بتونم دسیار جراح شم همون تکنسین باید چیکار کنم

وای ن خدمات😭کمک پرستاری همون بهیاری ک میگن خوب نیست اصلا برا اینکه بتونم دسیار جراح شم همون تکنسین ...

اگ منظورت کار تو اتاق عملع یاباید پرستاری قبول بشی یا هم اتاق عمل سنت کمه ک چرا کنکور مجدد نمیدی

اگ منظورت کار تو اتاق عملع یاباید پرستاری قبول بشی یا هم اتاق عمل سنت کمه ک چرا کنکور مجدد نمیدی

عزیزم من رشتم انسانی دیگ چحوری من تجربی کنکور بدم چون جوری شده ک معدل ۱۱ و ۱۲ مهم ینی من باید این دوسال معدل ایجاد کنم بعدشم کنکور 

عزیزم من رشتم انسانی دیگ چحوری من تجربی کنکور بدم چون جوری شده ک معدل ۱۱ و ۱۲ مهم ینی من باید این دو ...

اره متاسفانه شرایط کنکور سخت شده برا پشت کنکور موندن 💔بببین ولی یچی بگم قرار نیست حتما از طریق درس ب جایی برسی الان پول تو مشاغل ازاده اگ میتونی برو ی حرفه یادبگیر مثلا بادکنک ارایی واینجورچیزا 

اره متاسفانه شرایط کنکور سخت شده برا پشت کنکور موندن 💔بببین ولی یچی بگم قرار نیست حتما از طریق درس ...

اره ولی خیلی دوس دارم کارم اداری باشه 

حالا شما شوهرت پرستاره دوستی جیزی ندار من باهاش اوکی شم منو با پارتی ببره 😂😂😂🤦‍♀️