2777
2789
عنوان

خودزني

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 102 پست
منم توی این 4 ماه که پسرم اومده دوبار خودمو زدم دیشب از صدای ضربه های دستم به سر و صورتم همسرم از خ ...

عزیزم هم کمک بگیر واسه نکهداری بچت هم حتما برو مشاوره،باور کن حالت خیلی بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سعی میکنم با صحبت کردن ومحبت کردن پسرمو قانع کنم عزیزم موفق هم شدم تنها دعوایی که میکنم کار بد ک ...

هممون با کتک مخالفیم چون درست نیست اصلا

روش غلطیه

اما استارتر تحت فشار بوده قطعا وگرنه کی میتونه بزنه بچشو و اومده کمک بگیره

همین ک متوحه اشتباهش شده خیلی خوبه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خوب عزیزم من که حرف بدی نزدم گفتم باید صبور باشه این خیلی مهمه 

نه گلم منظورم شما نبودی کلی گفتم

اشتباه ریپلای کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چون گفتی کتک اشتباهه گفتم منم موافقم

عزیزم هم کمک بگیر واسه نکهداری بچت هم حتما برو مشاوره،باور کن حالت خیلی بهتر میشه

تنهام 

اگه کمک میداشتم که مشکلی نداشتم

هیچ کسی رو اینجا ندارم

پسرم اصلا نمیخوابه

نه روز نه شب

منم یه ادم فوق العاده پرخواب بودم تحمل این اوضاع برام واقعا سخت شده

بدنم انقد ضعیف شده که شیرم داره خشک میشه

استراحتی ندارم اصلا

همون چند ساعتی هم که میخوابه انقد به خودش میپیچه که خوابمو مرگم میکنه

همش دوست دارم یه مدت برم تو کما که فقط بخوابم

خیلی حالم بده 

از زور بیخوابی صورتم کبود شده

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
تنهام  اگه کمک میداشتم که مشکلی نداشتم هیچ کسی رو اینجا ندارم پسرم اصلا نمیخوابه نه روز نه ...

عزیزم خدانکنه این چه حرفی نمیتونی بزاریش مهد اخه الان بچه های خیلی کوچیکم میزارن فقط یک چند وقت تا بتونی به خودت برسی

کاش توی تاپیک شما نیمومدم واقعا حالم بد شد . سرم درد گرفت وقتی شما و بقیه کاربرها  این کار خودت ...

من بهانه نمیارم و قطعا همه ارزومونه مادرای خوبی باشیم ، بضیا واقعا مادرای نمونن حتی ی دادم سر بچه نمیزنن ولی عزیزم همه مثه هم نیستن هرکسی یه نقطه ی جوش داره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
عزیزم خدانکنه این چه حرفی نمیتونی بزاریش مهد اخه الان بچه های خیلی کوچیکم میزارن فقط یک چند وقت تا ب ...

دلم نمیاد اصلا این کارو بکنم

استرس دوری میگیرم

چند روز پیش همسرم نگهش داشت تا بخوابم یه هو پریدم مثه دیوونه ها توی پتو دنبالش میگشتم فکر میکردم لای پتو مونده پتو رو چنگ میزدم ببینم کجاست دیگه داشت جیغم از استرس نبودنش در می اومد که یادم اومد پیش همسرمه

از اون شب دیگه نمیتونم همونم ازش جدا بشم😳

باید برم پیش مامانم راه دیگه ای ندارم😢

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020