2777
2789
عنوان

ختم

69 بازدید | 8 پست

میخوام واسه یه ارزوی محال همزمام ختم قران و ختم دعای معراج رو بگیرم ولی از همه بیشتر و دلگرمیم چله زیارت عاشوراست فقط نپیدونم با روش ساده‌ بخونم یا با روش حق شناس به نظر شما با کدوم روش و اینکه کسی میدونه روش سادش چجوریه واسم توضیح بده ممنون

اگ کلی چله گرفتیو دعاخوندی ولی حاجت روانشدی کافیه ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی رو ب قبله بخونی بعدش دعاکنی دعات مستجاب میشه 

خوندنش یکساعت طول میکشه‌ بیستوخورده ای بار خوندمش باعث حاجت روایی محالم شده بی نهایت حاجت میده

اگ بتانی چلشو بگیری عالی میشه

خودمم توفکراینم چلشوبگیرم چون حتی چندبار ک خوندم کمتر از ی روز حاجت رواشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کلی چله گرفتیو دعاخوندی ولی حاجت روانشدی کافیه ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی رو ب قب ...

خیلی ممنونم عزیزم من خیلی خیلی زیاد به چله زیارت عاشورا به روش حق شناس ایمان دارم همش میخوام بخونمش ولی چون وسواس دارم باطلش میکنم ولی این بار دیگه میخوام حتما بخونمش 

خیلی ممنونم عزیزم من خیلی خیلی زیاد به چله زیارت عاشورا به روش حق شناس ایمان دارم همش میخوام بخونمش ...

ان شاء الله حاجت رواشی زیبا

من قبلا چله حق شانسوگرفتم

حتی درستم چلشو نگرفتم فکرکنم بعد ده روز ک ناامیدشدم خواستم قید چلشو بزنم همون روز حاجت رواشدم

حتما چله زیارت عاشورارو بگیر شدید باعث معجزه میشه

ان شاء الله حاجت رواشی زیبامن قبلا چله حق شانسوگرفتمحتی درستم چلشو نگرفتم فکرکنم بعد ده روز ک ناامید ...

اره میگیرم امیدوارم حاجت رواشم خیلی بهش اعتقاد دارم التماس دعا فدات شم😘😘