2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

139 بازدید | 25 پست

بچه ها زنداداشم بعد از عقدم رفته کپی حلقه منو خریده دستشم میکنه به نظرتون من چه عکس العملی باید نشون بدم؟

با این که اتفاقا میدونه من حساسم که کسی شبیهم لباسم نخره چه برسه حلقه

هیچی

حساسیتتو کم کن

لباسو یا حلقه رو خریدی

کمپانی و حق تولیدشو که نخریدی

صد نفر شاید بخوان مثل اونو بخرن

چرا باید برات مهم باشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون از عمد خریده

خب خریده باشه

ربطش به تو چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هیچیحساسیتتو کم کنلباسو یا حلقه رو خریدیکمپانی و حق تولیدشو که نخریدیصد نفر شاید بخوان مثل اونو بخرن ...

هر آدمی هم یه بار تو زندگیش حلقه می‌خره 

دوباره ازدواج نکرده که دوباره حلقه خریده

هر آدمی هم یه بار تو زندگیش حلقه می‌خره دوباره ازدواج نکرده که دوباره حلقه خریده

باشه اصن

اون فرض کن رو یه قصدی خریده

تو چرا انقد اذیت میشی؟

حلقه من سه ردیف نگین داشت

زن داداشم رفت همون مدل رو چهار ردیفش رو خرید

البته حلقه اصلی ازدواجم رو نه چون اونا فقط مراسم به مراسم میپوشم اون حلقه دومی که برای استفاده روزمره گرفتم

نه تنها ناراحت نشدم حتی پیش خودم گفتم ببین چقدر بی اعتماد به نفسه که سلیقه خودش رو گذاشته کنار و سلیقه من رو الگو قرار داده

هیچیحساسیتتو کم کنلباسو یا حلقه رو خریدیکمپانی و حق تولیدشو که نخریدیصد نفر شاید بخوان مثل اونو بخرن ...

مهمه خیلی هم مهمه

لباس حالا هیچی ولی حلقه مهمه

اگه سلیقه هاشون یکیه می‌تونست یکم متفاوت تر بگیره، تنوع حلقه هم کم نیس، ولی وقتی کپی اونو میگیره یعنی یه آدم حسود و کپی کن هست 

مهمه خیلی هم مهمهلباس حالا هیچی ولی حلقه مهمهاگه سلیقه هاشون یکیه می‌تونست یکم متفاوت تر بگیره، تنوع ...

حالا اصن زنداداش من حسود و کپی کن باشه

دخلش به من چیه؟

من که از رو اون کپی نکردم

چرا باید بابت افکار احمقانه دیگران خودمو ناراحت کنم؟

زن داداش منم همینه ،هیچ وقتم به روش نمیارم ،تمام جهیزیه ای من دارم میخرم و بعد چهارده سال زندگیش میره کپ همونو میخره ،، متاسفانه یه بیماریه روحیه که هر چی بقیه دارن منم باید داشته باشم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چون هرکسی حلقش تکه حداقل برای چند ماه دوست داره خودش اونو داشته باشه نه اینکه سریع یکی شبیه بخره روز ...

مگه شوهراتون یکیه؟ یا مثلا قراره با هم یه جا باشید که حلقه ت از تک بودن در بیاد؟

یا مثلا بقیه انقد دقتشون زیاده که نگاه کنن ببینن عه حلقه فلانی شبیه حلقه زنداداششه؟