2777
2789
اینجا ارایشگاه هست چرا همه میگن ارایشگاه نرو ،،اخه این میگ پیش خالم روزی بیست تا میان تاحالا عفونت ن ...

تو اون خیلیارو دیدی؟

خودت میدونی چون ریسکیه عزیزم مجوز ندارن 

بخاطر ارزونی میخوای بری اونجا چون ارزونه؟ بعد اگر طوریت شه سلامتیت مهم تره یا چون ارزونه؟ 

من ک خیلی میترسم ارایشگاه برم ممکنه نکروز بیاره 

خودت میدونی من گفتنمو گفتم

تو اون خیلیارو دیدی؟خودت میدونی چون ریسکیه عزیزم مجوز ندارن بخاطر ارزونی میخوای بری اونجا چون ارزونه ...

ن والا حقیقتا ندیدم ولی چون دوستمه دارم اعتماد میکنم...مامانمم میگ عفونت بگیری پای خودته فلان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن والا حقیقتا ندیدم ولی چون دوستمه دارم اعتماد میکنم...مامانمم میگ عفونت بگیری پای خودته فلان

همه دارن بهت میگن لابد چیزی میدونن که میگن 

خودت میدونی 

فردا پس فرداطوریت شه بجز پشیمونی هیچی نداره هیچکاریشم نمیتونی بکنی

همه دارن بهت میگن لابد چیزی میدونن که میگن خودت میدونی فردا پس فرداطوریت شه بجز پشیمونی هیچی نداره ه ...

اره راست میگی,😂تازه میخوام برم دانشگاه کفتم خوشگل کنم اما شانس ندارم،بسوزه پدر بی پولی

لبم اینجوریه،الان اینجوری گفتی ترسیدم کنسل کنم پس

خیلی قشنگ میشه لبات 

اما عزیزم یجای مطمئن برو کلینیک برو خیالت راحت باشه

کجا هستی؟ اگر تهرانی من ادرس اونجارو بدم چون قیمتاشون ک خیلی خوب بود الانو نمیدونم همش تو تخفیف بود

اره راست میگی,😂تازه میخوام برم دانشگاه کفتم خوشگل کنم اما شانس ندارم،بسوزه پدر بی پولی

منم پول نداشتم اونقدر بدم پول یه سی سی ژل انقدر گشتم یجارو پیدا کردم هم مطمئن بود هم پزشک خانم بود هم اینکه کلی مشتری و همه قیمتاشون مناسب