2777
2789
عنوان

کی بی داره کی بی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم تا بیاد ی چی بخوره تا بخابیم ۳ یا ۴ شدهخابم افتضاح شده با ۱۲ ساعت حداقل بخابم

آخی شغلشون چیه؟

مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗

کاش میشد الان بغلت کنم دوتایی گریه کنیم منم الان حالم خیلی بده و دلم میخواد گریه کنم 🥲

من علائم افسردگی دارم متاسفانه .اما اونی ک باید حواسش باشه حواسش بهم نیست . مردا فکر میکنن برن سرکار و بیان دیگه انجام وظیفه کردن . من خیلی تنهام شهر غریب بی پدر مادرم . فک فامیل نداریم . روز میاد میره من صبح تا شب یه کلمه حرف نمیزنم چون تنهام بیرونم نمیرم .گاهی با خودم حرف میزنم .غذا درست میکنم با مواد غذاییم حرف میزنم 😅یه کاری میکنم  با خودم حرف میزنم مشورت میکنم ک حداقل حرفی زده باشم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
یه مقدار مشکل خواب دارم البته بجز مشکلمم خودمم کلا کم خوابم

شبا فکر و خیال هم میکنی شما؟

عروسیمو با اونی ک ۵۰۰ بار زده دلمو شکسته و ریده بهم تصور میکنم🤣🤣🤣

عریزممممممم...الان باهاش در ارتباط هستی؟

زولپیدمدکتر داده

باز الحمدالله ک تاثیر داره الهی ک خوابای خوب خوب هم ببینی ❤️

امشب خواب ندارم بخاطر خبرااا 

استرس گرفتم میترسممممم

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
امشب هیچکی خواب نداره بخاطر خبرا

خبر چی

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊