2777
2789
عنوان

زن همسایمون

543 بازدید | 30 پست

۴ تا بچه داشت ک شوهرش فوت کرد ولی خب خونه و ماشین و اینا شوهرش داشت بعلاوه چن دهه مغازه و اینا کلا وضع شوهره توپ بوده زنه ۳۳ بود ک شوهرش فوت شد و شوهره ۳۴ سالش بود حالا زن همسایمون رفته بچهارو گذاشته خونه مادرشوهرش و بدون اینکه به بچه‌اش گفته باشه اساس خونه رو جم می‌کنه و می‌ره توی شهر دیگ با ی پسر ازدواج می‌کنه درضمن شوهره ۳ ساله فوت شده ولی دلم واسه بچها سوخت ۲ تا دبستانی ۲ تا راهنمایی واقعا این زن حق داشت اینکارابکنه یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق زندگی بله داشت

وقتی مادر باشی دیگه اولویت زندیگت خودت نیستی اول مسعول اون بچهای کوچیکی ک تو این دنیا اوردی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چطوری از جزئیات زندگی همسایه ها خبر دارین

من هیچوقت تو کوچه اینا نمیرم با همسایه ها هم صمیمی نمیشم در حد سلام . یچیزایی ازم میدونن و میگن خودم تعجب میکنم

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

حق زندگی بله داشت

باشه ولی مسئولیت پذیری چی میشه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

حق نداشت

حق خراب کردن زندگیه ۴ تا طفل که خودش به دنیا آورده مجبورش که نکرده بودن رو نداشت

الان معلوم نیست چه بلاهایی سره اون بچه ها قراره بیاد و دامن اون مادره بی مسئولیت هم میگیره 

وای بیچاره بچه ها گناه دارن. حداقل سهم بچه ها رو بده ببرن که بیشترش به بچه ها میرسه

حتی وسایل بچهاروبرده دوتا از پسراش تو مدرسه بچه منم صبح ها سرم درد میگیره وقتی میبینم مظلوم ی گوشه نشستن تکیه دادن بهم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز