2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

4183 بازدید | 112 پست

سلام خانما، با شوهرم همکلاسی بودیم هردو پرستاریم. هیچوقت دست رو من بلند نکرده بود عااااشقم بود. ولی بخاطر دعوا سر پدرو مادرش که اونم تازگیا متعصب شده قبلا اینجوری نبود، سر اونا به من سیلی زد ، لگد زد. یه بچه ۷ ماهه هم داریم. دلم خیلی شکسته. منی که پیش همه احترام دارم با من این کارو کرد. با نظرتون واکنشم چی باشه؟ دلم میخاد طلاق بگیرم ولی بچم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا به خاطرهمه چی که نباید طلاق گرفت شاید باراولشه وخیلی عصبانیش کردی ،شاید پشیمون شد ودیگه تکرارنکرد

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

من بودم یادم نمیرفت اونقد سنگین میموندم باهاش جدای از اینکه بفهمه چه غلطی کرده دیگه تکرارشم نکنه 

هرکاریم کرد اگه واقعا مقصر نیستی بگو این کارت باعث شد از چشمم بیوفتی و اینقد ادامه بده تا زمانی متوجه بشی واقعا فهمیده و به این درک رسیده ک چیکار کرده 

این بینم اشتباه جدا کردن جاتو از همسرتو اینارو نکن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

وا به خاطرهمه چی که نباید طلاق گرفت شاید باراولشه وخیلی عصبانیش کردی ،شاید پشیمون شد ودیگه تکرارنکرد

اگه تکرار کرد چی. قبلا هم وقتی باردار بودم من یه سیلی بهش زدم چون به مادرم فوش داد. اونم برگشت منو زد. فکر نمیکردم با وجود بارداری منو بزنه

به جا طلاق ببین می‌تونی از اونجا برید یه خونه دیگه؟

مامانش اینا دلشون نمیخاد به جای ما خونشون دست غریبا بیفته، واسه همونم پشت صحنه نمیذارن شوهرم جای دیگه بره. به شوهرم هی میگم میگه به من چه حتی اگه بری طلاق بگیری من از اینجا نمیرم پولشو ندارم

اگه تکرار کرد چی. قبلا هم وقتی باردار بودم من یه سیلی بهش زدم چون به مادرم فوش داد. اونم برگشت منو ز ...

تو نباید بزنیش بذار توهین بکنه یخورده اعصابش بهم میریزه بعد متوجه میشه

فکر کردی تو بزنیش مثلا اروم میشه؟ خب اونم تورو میزنه

کاری کنید بحث به اونجا نکشه که بخواد توهینی کنه 

من بودم یادم نمیرفت اونقد سنگین میموندم باهاش جدای از اینکه بفهمه چه غلطی کرده دیگه تکرارشم نکنه هرک ...

شوهرگ بخاطر اینکه شبا با گریه بچه بیدار نشه ۶ ماهه از من جدا میخابه. بهونشم اینه که من باید صب برم سرکار و دو شیفته کار میکنم باید خوب بخوابم