2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار کمک کمکککک!

184 بازدید | 34 پست

سلام 

پسرم تازه ۶ماهه شده بهش هفته پیش سرلاک گندم میدادم ولی یکم بدنش کهیر زد بعد شنیدم که ممکنه بچه به گندم حساسیت بکنه سرلاک برنج خریدم از وقتی سرلاک برنج و دادم به شدت بدنش کهیر زد از یه طرفم تو بیداری شیر خودمو نمی خوره فقط تو خواب !ک اونم تازگیا سرما خورده اونم خیلی کم می خوره 

دکتر هم بردم فعلا ک خوب نشده سینه اش ب شدت خس خس میکنه سه روزی میشه که ادرار نمیکنه فوقش یه ذره ...پوشکش اکثرا خشکه

میشه راهنماییم کنید؟سرلاک چی بهتر و بدون حساسیته؟ واسه خس خس سینه اش چیکار کنم؟

طولانی شد ولی خواهشا بخونید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرخشک میخوره اگه ببندش به شیر خشک .

اگه نه بهش اب بده اگه نه بهش سرم خوراکی یده اگه نه بهش او ار اس رو تو یک لیتر آب حل کن بخورون بهش

بچت مریضه نمیخاد تو فکر غذاش باشی

سریع آب بخورون . باهرچی قاشق لیوان قطره چکان شیشه شیر بزورررر بده

خانم روده های بچت نچسبه بهم . خانم عزیز . 5دای بچه زو هم با لعاب بزنج شروع کن ..

سه روز جیش نکرده?یا خدا مستقیم برو بیمارستان خانم . کلیه بچتو به بازی گرفتی .

جیش میکنه خیلی کم! مثه قبل که دو سه بار پوشکشو عوض میکردم نیس الان ب زور روزی یه بار

دکتر هم بردم میگه سرماخورده واسه همون🙁

شیرخشک میخوره اگه ببندش به شیر خشک . اگه نه بهش اب بده اگه نه بهش سرم خوراکی یده اگه نه بهش او ار ا ...

اب میدم روزی یه شیشه شایدم زیاد 

پی پی میکنه ولی جیش نه زیاد😔