2777
2789
عنوان

کی با خانواده شوهرش قهره

203 بازدید | 12 پست

اول ببخشید و توهین نکردم و امیدوارم خدا دامن همه رو سبز کنه

خانما خواهر شوهرم نازا هست و بشدت عصبیه

همیشه داره داد میزنه و اخم میکنه و طعنه میزنه

و همه کوتاه میان میگن ولش کن بخاطر اینه ک بچه دار نمیشه عصبیه

ولی اخلاق خوبم داره مثلا دلسوزه و بخشنده س

همیشه با شوهرش دعوا 

همه کوتاه میان جاریم ازش فراریه میگه انقد اذیتم کرده که نگو

بمنم میگه ولش کن قطع رابطه کن یا بیخیال باش

بنظرتون چیکار کنم امشب دنبال بهونه بود ک به من گیر بده و دعوا راه بندازه همه تو جمع بهش گفتن ول کن کوتاه بیا اذیتش نکن

ولی اون ول کن نبود

منم نشستم گریه کردم ب شوهرم گفتم بریم خونه

مظلوم بازی دراوردم همه طرف من بودن

حتی اگه حرف نمیزدن

همین عصبانیت و استرس ممکنه تاثیر تو ناباروری بزاره

بهتره اول بره روانشناس بعد بیمارستان صارم شهرک اکباتان تهران حتما نتیجه میده

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین عصبانیت و استرس ممکنه تاثیر تو ناباروری بزارهبهتره اول بره روانشناس بعد بیمارستان صارم شهرک اکب ...

اره 

ادمیه که خیلیم شور میزنه فکر منفی میکنه

من ۶ماهه ک با خانواده شوهرم قهرم ولی سایه نحسشون همیشه تو زندگیم هست البته خانواده طرف حرف اول میزنه

نه حرف اول رو نمیزنه چرا باید آدم جوری رفتار نکنه که شوهرش تحت تاثیر حرف خانوادش قرار نگیره

اره نمیشه کلا کنارشون گذاشتهمیشه هستن

من ک ۶ماهه ن میرم ن میان

رااااحت

منظورم از سایه اینه ک مادرشوهرم دستور میده ک بچه هام فلان روز برن اونجا یا تلفنی روزی چندبار زنگ میزنه و آمار همه چیو میگیره از پسرش

نه حرف اول رو نمیزنه چرا باید آدم جوری رفتار نکنه که شوهرش تحت تاثیر حرف خانوادش قرار نگیره

بخدا ک من از هر دری وارد شدم باز نشده شوهرم ۵۰سالشه نمیدونی چقد مامانیه

یعنی از خودش و مادرش متنفرم

بستگی داره شوهره گوشی باشه یا نه

کلا کاری ب شوهر ندارم

فامیل شوهر