2777
2789
عنوان

لطفا آقایون بیان خیلی واجبه

420 بازدید | 35 پست

سلام مجبورم ک اینو میپرسم گفتم فردا صبح بهش ج میدم هفت هشت ماه عاشقانه با یه آقایی بودم ک خیلی قربون صدقم می‌رفت مشکل بدی بینمون پیش اومد و کارشون بخاطر لو رفتن رابطمون از دست داد چون من با یکی درد و دل کرده بودم و اون لومون داد هرکاری کردم تبرعه بشه نشد وکارشو از دست داد هرچی عذرخواهی کردم دیگه وام کرد چند ماهه التماسش میکنم برگرده دیوونه شدم دارم میمیرم امشب بالاخره ج داد بی مقدمه گفت س ک س می‌خوام تو فشارم فردا میام دنبالت تو فشارم می‌دونه من اهل این چیرا نیستم ولی این چند ماه فهمیده هلاکشم و بخاطر. بودنش هرچی بگه گوش میدم گفتم فردا صبح خبرشو میدم اما نمی‌خوام برم ولی اگه ولم کنه میمیرم نمی‌دونم چ خاکی ب سرم کنم البته با حرفای امسبش واقعا بهم برخورد بهش گفتم ک داری از احساسم سواستفاده کنی میخوای تلافی کنی گفت تو فشارم گفت بعدش ولت نمیکنم تو آرومم کن به نظرتون این آدم دیگه منو دوست نداره فقط س ک س میخواد؟ توروخدا گزارش نزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا ولت می‌کنه.

فلفور 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حس میکنم حرفای شما فیکه

نه راست میگه صداقت توش میبینم.راهنمایش کنید.من کار دارم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

واقعا؟ چرا آنقدر نامرده در حق کسی ک آنقدر دوسش داره

اینو از خودش بپرس.

بد کاری کردی رفتی درد دل کردی .

البته محوز صادر نمیشه برای پسره که غلطی کنه.

این پسره هر زمان بیاد سمنت نقشه شوم داره.

خوب تاپیکای قبلیمو نخون

اگه حرفت راسته باید بگم اون پسر یه ادم‌بیشرف هوله که فهمیده دوسش داری دنبال اینه که ازت سوء استفاده کنه،اگه نوک سوزن بهت علاقه ای داشت می‌نهاد رابطه نمیداد،اون یه آدم هوله که از همون‌اولشم دنبال رابطه بوده باهات چه قبل اخراجش چه بعد اخراجش،یعنی شما اومدی سوال میپرسی برم یا نرم؟؟؟اگه عقل سالم تو سرتون هست ج معلومه،احه کی میره با همچین آدم بدبختی