2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم همه افسرده ان

161 بازدید | 11 پست

من خودم درونگرام تو جمع زیاد حرفی نمیزنم که حالا بخوام بگم افسردم یا چی... نهایت زندگیمو میارم میریزم تو نینیسایت 

ولی اکثر ادمایی که میبینمشون هی هر دو دیقه یبار میگن من افسردم من از زندگی خستم بعد اینارو میبینم حس میکنم دارم مسخره بازی درمیارم زرت و پرت میکنم افسردگی یچیز عادیه

خودم افسردگیم اینطوریه که نمیتونم گریه کنم همش خستم حتی حال ندارم خودمو تو آینه نگاه کنم اشتها ندارم خوابم میاد ولی خوابایی که میبینم خیلی رو مخن جوریکه هی از خواب میپرم حوصله هیچکیم ندارم همش میخوام برم یجای خلوت کارایی که قبلا خوشحالم میکردم الان بدتر ناراحتم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر تاثیر فضای مجازیه

خبرای بد خیلی وحشتناک تر بنظر میرسن

اکثر چنل ها هم برای ویو فقط روی خبرای بد مانور میدن

مردمم دیگه تفاوت حقیقت و مجازی رو تشخیص نمیدم

این فضا مدام آدما رو به تنهایی سوق میده ولی انسان برای شاد بودن به دیگران هم نیاز داره

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر تاثیر فضای مجازیهخبرای بد خیلی وحشتناک تر بنظر میرسناکثر چنل ها هم برای ویو فقط روی خبرای بد م ...

من ناراحتم چون یسری صحنه هارو دیدم شدید روم تاثیر گذاشته ولی اره وقتی میام تو گوشی بدتر داغون میشم

من اینجوری نیستم ؛ خدا رو شکر خیلی شادم با داشته هام خوشحالم و یه عالمه بهم خوش میگذره ؛ اهل معاشرت و گفتگوام ؛ اخبار اصلا نمیبینم دنبال هم نمیکنم برام مهم نیست جهان چه خبره ، چیزایی که دوس دارن میخرم ؛ میخورم ؛ میپوشم . 

توی لحظه زندگی میکنم .

برونگرام . و خدا رو شکر تاج سلامتی روی سر خودم و عزیزانم میدرخشه . افسرده اصلا نیستم و نمیشم .

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
من اینجوری نیستم ؛ خدا رو شکر خیلی شادم با داشته هام خوشحالم و یه عالمه بهم خوش میگذره ؛ اهل معاشرت ...

بخدا من دقیقا اونچیزیم که ۳ سال پیش از خودم انتظار داشتم یعنی دقیقا به هرچی میخواستم دارم میرسم ولی واقعا افسردگی تو دست و پامه انگار نمیزاره بفهمم دور و برم چقد خوبه 

من ناراحتم چون یسری صحنه هارو دیدم شدید روم تاثیر گذاشته ولی اره وقتی میام تو گوشی بدتر داغون میشم

آره تمام بدبختیای دنیا رو متحمل میشیم

جالب اینجاست با تک تک خبرای بد هم همدردی میکنیم

و به اندازه همون آدما درد میکشیم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بخدا من دقیقا اونچیزیم که ۳ سال پیش از خودم انتظار داشتم یعنی دقیقا به هرچی میخواستم دارم میرسم ولی ...

من تاثیر پذیر نیستم 

یعنی اگه کسی کنارم همه ش بگه افسرده م روی من اثر نداره ؛ 

اما شاید روی تو اثر داره عزیزدلم . یعنی چون اطرافت آدمایی هستن که ناراضی ان و افسرده هستن ؛ و همیشه نداشته ها رو میبینن و همیشه در حال مقایسه ان کم کم روب تو اثر منفی گذاشتن .

اگه اینجوری  هست دورت بگردم آدم های اطرافت رو تغییر بده . اون هایی که مثه خانواده نمیشه باهاشون قطع ارتباژ کرد رو کم کم روی خودت کار کن حرفاشون واسه ت مهم نباشه

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
من تاثیر پذیر نیستم یعنی اگه کسی کنارم همه ش بگه افسرده م روی من اثر نداره ؛ اما شاید روی تو اثر دار ...

نه از دیگران و غریبه نیست من جدیدا با ادمای خیلی کمی رفت امد میکنم

بیشترین کسی که روم تاثیر منفی داره خانوادمن اونم چیکار کنم از صبح تا شب پیششونم...