2777
2789
عنوان

توهم ایدز

112 بازدید | 5 پست

بچه هامن قبل ازعیدپرسینگ بینی زدم ویه هفته پیش گلوم شروع شدبه دردگرفتن منم رفتم سمت ایدزهی میگفتم ایدزدارم مثه دیوونه هامرتب میرفتم حلقم چک میکردم چراقرمزه گلوم دردمیکنه چراگلوم خشکه چرااینجاجوش زدم حتمن ایدزگرفتم میذفتم هی علائمش چک میکردم راجع بهش میخوندم دوباریم حتی افت زدم تااینکه سه ماه بعدش رفتم تست دادم منفی شدیه چندوقت خوب بودبازافتاده توذهنم چندباررفتم پیش دکترگفت چیزی نیست حساسیت فصلیه دارودادرفتم پیش گوش حلق بینی اونم گفت مشکلی نداری راه چارم دونستم رفتم پیش روانشناس اون بهم گفت روزی یه ساعت فقط بهش فک کن راجبش تحقیق کن به خاطره همینم اینجام لطفاازش سرسری نگذریدچیکارکنم من ازشره این راحت شم انگاریکی توذهنم مدام داره حرف میزنه عصبیم میکنه گفتم برم یه باردیگه تست بدم گفت نکن

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%
وقتی اینجور افکار ازار دهنده میاد سراغت به آخرش فکر کن آخر هر چیزی که آزارت میده مثلا قراره چی بشه

من هرسال یه فکرازاردهنده دارم امسالم اینهواقعن‌خسته شدم اخرش همه میمیرن ولی نمیخوام همچین افکارازاردهنده ایی داشته باشم من سه ماه بعدش تست دادم منفی بودم طرف مقابلم گفت مشکلی نداری ولی بازمن گیردادم بش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرسال یه فکرازاردهنده دارم امسالم اینهواقعن‌خسته شدم اخرش همه میمیرن ولی نمیخوام همچین افکارازارد ...

اینا وسواس فکرین وقتی اومدن سراغت یه دفتر بردار توش یاد داشت کن الان فرصت ندارم بعدا بهت فکر میکنم هر وقت اومد سراغت این کار بکن راجع بهش تو یه ساعات مشخصی توی دفترت بنویس ولی زمانش باید محدود باشه مثلا نیم ساعت ولی تو بقیه روزت اصلاخودت درگیرش نکن

من هرسال یه فکرازاردهنده دارم امسالم اینهواقعن‌خسته شدم اخرش همه میمیرن ولی نمیخوام همچین افکارازارد ...

وایییی منم همینطوریم اواسط شهریور ماه گوشمو سوراخ کردم بعد از اونموقع همش توهم ایدز دارم یه جوش بزنم جایی میترسم غدد لنفاویم باشه الانم سرما خوردم ولی تب و سردردی چیزی نداشتم یکم گلو درد و بعدشم آبریزش بینی الانم خوب شدم میگن علائم ایدز بیشتر تب و سردرد و گلودرده که من اینارو نداشتم یعنی میگن بیشتر شبه آنفولانزاست تا سرماخوردگی ولی من شب و روز ندارم از دستش همش توهم دارم که آره همه ی اینا از ایدزه و اینا حالا منتظرم سه ماه بشه برم تست بدم تا میام یکم خوش باشم یاد این میوفتم که ایدز دارم دنیا رو سرم خراب میشه خیلی بدبختی میکشم به خدا

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4