زنگ فیزیک معلم ماژیک شو اون یکی کلاس جا گذاشته بود بعد به من گفت برم بیارم بعد دبیر فیزیک مون مَرده یه جوری ماژیکو بهش دادم ک معلوم بود نمی خوام دستش بهم بخوره (آخه قبلا تصادفی دستم به دست نامحرم خورده) نمی دونم واقعا چرا اینجوری ضایع بازی درآوردم... بعد ۲ تا از بچه ها دیدن کل کلاس پخش کردن از اون زنگ همه منو سوژه کردن😰🥲
آبروم رف حالا چیکار کنم
بچه ها هی چرت و پرت می گن تماس فیزیکی زنگ فیزیک و...
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
بگو شما هم مواظب باشید زنگ شیمی تماس شیمیایی برقرار نکنید منم تلافی میکنم سرتون😄جدی نگیرشوخی شوخی م ...
من زیاد مذهبی نیستم ولی لمس نامحرم و اینا برام مهمه اما دیروز خیلی تابلو رفتار کردم....
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
خیلی حساسی من باشم آتو دستشون نمیدم و نقطه ضعف نشون نمیدماتفاقا میخندم رد میشم
آخه انگار خیلی براشون مهمه امروزم دربارم حرف میزدن
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اهمیتشون نده ولی خب مگه چی میشه! من هزار بار موقع برداشتن خرید کارت یا و... دستم خورده به دست کسی
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...