aftab_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 503 عنوان همدانیای عزیز 🔥 70 بازدید | 10 پست دوستای همدانی یا عزیزایی که آشنایی دارن با همدان یکی دو روزی رو قراره همدان باشم جاهای دیدنی کجا برم ؟! بازارای خوب همدان رو هم بهم معرفی کنید لطفا 🙏🏻و اینکه کدوم منطقه سوییت بگیرم که مرکز شهر باشه و دسترسیها خوب باشه ؟ 1403/07/15 | 20:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashegh_zanboora عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 19469 تپه عباس آباد گنج نامه آرامگاه بوعلی گندعلویان تپه هگمتانه بلوار ارم بازار : خیابون بوعلی پر از مغازه و پاساژ پاساژ شهر ارا پاساژ پایتخت مرکز خرید میلاد پاساژ مهستان پاساژ بهمنیان( مانتو و شلوار ) سوئیت : اطراف میدان امام بگیرید
atefeh_bts عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 بازار اگه خرید داری اکتباتان و بوعلی ولی اگه میخوای بگردی همون میدان شهدا بری همه چی دستت میادپاساژ هم شهر آرا، زاگرس،آریان یا شاید آرین، مهستانگردش هم پارک مردمی، گنجنامه، بلوار ارم، دره عباس آباد، ارامگاه باباطاهر، میدان شیر سنگی، آرامگاه ابوعلی سینا، تپه هگمتانه، باغ موزه نظری، غار علیصدر، موزه تاریخ طبیعی✨️ 🤍.
atefeh_bts عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 خانه معلمم هست که قیمتش فکر کنم خوب باشه و سوئیت اطراف میدان باباطاهر و میدان امام زیاد هست 🤍.
aftab_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 503 تپه عباس آباد گنج نامه آرامگاه بوعلی گندعلویان تپه هگمتانه بلوار ارم بازار : خیابون بوعلی پر از مغاز ... مرسی عزیزم چقدر کامل 😍😍
aftab_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 503 بازار اگه خرید داری اکتباتان و بوعلی ولی اگه میخوای بگردی همون میدان شهدا بری همه چی دستت میادپاساژ ... ممنونم 😘 😘
aftab_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 503 خانه معلمم هست که قیمتش فکر کنم خوب باشه و سوئیت اطراف میدان باباطاهر و میدان امام زیاد هست با کارت بستگان میشه گرفت؟
atefeh_bts عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 ممنونم 😘 😘 خواهش میکنم. انشالله خکش بگذره بهتونیه روستا هم هست نزدیک شهره خیلی قشنگه هرچند فکر کنم الان خیلیییییی سرد باشه اما ارزش دیدن داره.اسمش امامزاده کوه هست 🤍.
atefeh_bts عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 با کارت بستگان میشه گرفت؟ من پدرم خودش فرهنگیان بود و تجربه کارت بستگان رو نداشتیم ولی فکر کنم بشه. محض احتیاط هم از آشناتون بپرسین هم کارت رو همراهتون داشته باشین که اگه شد استفاده کنین🩷 🤍.
aftab_ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 503 من پدرم خودش فرهنگیان بود و تجربه کارت بستگان رو نداشتیم ولی فکر کنم بشه. محض احتیاط هم از آشناتون ب ... مرسی عزیزم خیلی محبت کردین 😍❤️