2777
2789

😂خدایی پسرخالم خیلی احساسیه

ته حرفاش گفت بخدا  حتی اگر زن هم بگیرم ذره ای کمرنگ نمیشی تو ذهنم

همیشه عاشقت میمونمم 

خیلی دوست داشتم بپرسم رمانی چیزی میخونی؟ولی خب جاش نبود

🙄😂به نظرتون همینجوری یه چیزی گفت؟ اصلا دلم نمیخاد باهاش رو درو بشم

توی اینستا منو گذاشته کلوز هی استوری میزاره تگ میکنه

وقتی میریم بیرون اگر اون پشت فرمون باشه خیلی غیرمستقیم ابراز میکنه

الان چندساله جواب نه میدم 

ولی ذره ای کوتاه نمیاد هرسری پروتر از قبل میاد جلو

دلم براش میسوزهه ها پسرخوبیه اصلااا اهل دختربازی نیست منتها معیار و ملاک های منو نداره خیلی رک بهش گفتم بهت علاقه ندارم ولی معتقده که به قدری دوستم داره ک نمیزاره کمبودی احساس کنمم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

خسته نیشه میره

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیخوایتش؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

خسته نیشه میره

حسش خیلی قدیمیه الان چندساله داره پاپیش میزاره

من خسته شدم اون نشد

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

چن سالتونه

من20 اون 25 26 

حسش خیلی قدیمیه الان چندساله داره پاپیش میزارهمن خسته شدم اون نشد

عشق ی طرفه یعنی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

همه اینا حرفی مفت بیش نیست  خیلی ذهنتو مشغول نکن 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چرا نمیخوایتش؟

خیلی دلیل دارم 

خیلی دلیل دارم

پس همون دلایل رو بهش بگو

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته