2777
2789
[QUOTE=47428744]عزیزم مگه چندسالته؟[/QUOTEتازه شدم 17

سلام مامانای عزیز

من چند روزه هرچی تست گذاشتم دوتا خط افتاده  ولی خط پایینیش کمرنگ تره اما کاملا واضحه تا اینکه برای اطمینان رفتم آزمایش دادم امروزو جواب ازمایشم منفی بود دو سه روزم از زمان پریود میگذره البته وقت زیادی نیست ازدواج کردم و ماه اولیه که اقدام کردم امروز که با جواب منفی آزمایش رو ب رو شدم خیلی شکه و ناراحت شدم

وقتی اومدم خونه یه نوع تست دیگ امتحان کردم که عکسشم گذاشتم اونم مثه بقیه تستا خط بالا پر رنگ خط پایین کمرنگ تر بود

واسم دعا کنید 

اُسکار بهترین اتفاق هم میرسه به بودنت توی زندگیم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ب نظر خودم یکی دو روز دیگه ازمایش رو تکرار کن شاید خونتون عوض شده باشه چون تست هات مثبت درمیاد ..اجیم هم گفت فک کتم ازمایششمی‌کنم اشتباه شده

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
عزیزم ب نظر خودم یکی دو روز دیگه ازمایش رو تکرار کن شاید خونتون عوض شده باشه چون تست هات مثبت درمیاد ...

ولی امروز دوبار دیگه هم تست گذاشتم فقط خط سی پررن میشد

خب رو سی یعنی منفی ...عزیرم بازم صبر کن توکل کن ب خدا

پهلو راستم خیلی درد میکنه و تیر میکشه زیر دلم و دور نافم پهلو چپمم درد میگیره ولی درد پهلو راستم بیشتره..تکرر ادرار هم دارم..من آدمی بودم که یه وعده غذامو به زور میخوردم حالا همش گشنمه..نفخ معده دارم..سینه هام درد میکنه تیر میکشه..سر سینه هام دونه شده..احساس خستگی دارمو همش میخوام بخوابم..حالتا پریودی هم دارم

حالا نمیدونم قضیه چیه!!

امروز میخوام برم سونوگرافی ببینم یه وخ کیستی چیزی نداشته باشم