نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جو رو از شب قبل خيس كن.بذار بپزه.سيب زميني نگيني و پياز و ازين كنسرواي مخلوط بريز توش با فيله مرغ ريز شده و قارچ.بعد كه پخت خامه بزن و شير😋😋😋نوش جان كن
من سوپ جو درست میکنم با آب مرغ و پیاز نیمه سرخ شده و کمی رنده هویج و قارچ خرد شده،بعد برای سس ،سس سفید یا همون بشامل با شیر پرچرب کمی خامه وکره آماده میکنم میریزم داخلش ،موقع سرو یکم جعفری ساطوری شده با آبلیمو.میشه جو هم نریزی البته.
گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
من اول یکم مرغ میپزم بعدش یدونه سیب زمینی،یدونه هویج رنده میکنم مرغ رو هم ریش ریش میکنم.قارچ هم خرد میکنم همه رو میذارم با آب مرغ بپزه یکم هم جو پرک میریزم اونقدر بپزه که لعاب داشته باشه بعدش دوقاشق خامه و ۲ لیوان شیر و ۱قاشق آرد رو مخلوط میکنم میریزم توی سوپ در حال جوشیدن،اونقدر بهم میزنم که خامه نبره..بعدش با شعله کم میذارم جا بیافته.
نسبت عشق به من،نسبت جان است به تن،تو بگو من به تو مشتاق ترم؛یا تو به من؟