2777
2789
عنوان

داستان زندگی

649 بازدید | 3 پست

بچه ها این سایت نی نی سایته بیایین از حاملگی هامون بگیم و اونایی ک پشت سر گذاشتن از اون موقع های خودشون بگن و اونایی ک باردار نمیشن هم باهم صحبت کنن و دکتر معرفی کنن و... 

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

من زمانی که فهمیدم باردارم یازده هفته م بود چون قبلش دکتر رفته بودم و دکتر گفت بعلت تنبلی تخمدان شدید باردار نمیشی ولی من با همون اقدام اول باردار شده بودم منتهی اینقدر دکتره ناامیدم کرده بود که باورم نمیشد باردار باشم.جالبیش این بود که من عین سه ماهه اول حاملگیمو پریود شدم.توی یازده هفتگی هم وقت سونوی کلیه و مثانه داشتم اونجا فهمیدم باردارم.دکتره بهم گفت شماه یازده هفتته میدونی؟و من هنگ هنگ بودم اون روز بهترین روز زندگبم بود یعنی هفده دی نودوپنج من فهمیدم نزدیک سه ماهمه.من خدارو شکر دوران بارداری سختی نداشتم نه دیابت نه فشار هیچی نداشتم ولی پسرم زمانی که دنیا اومد خیلی ریز بود و دو کیلو و ششصد بود سه روز بعد زایمانمم زردی پسرم وحشتناک بالا رفت یعنی به بیست رسید.چهار روز بیمارستان بستری شد تا زردیش اومد پایین.الانم سه ماهونیمشه.تمام عشق و زندگیمه.امیدوارم همه حس قشنگ مادریو تجربه کنن

من زمانی که فهمیدم باردارم یازده هفته م بود چون قبلش دکتر رفته بودم و دکتر گفت بعلت تنبلی تخمدان شدی ...

ای جوووووووووووووووووووووووووووووووووونم

دکتر شه

داماد شه

عاقبت بخیر شه

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم بعد چند ماه اقدام(بعد دوبار سقط) رفتم دکتر گفت تخمدانهات ضعیفه خیلی سخت حامله میشی.

منم اصلا باور نکردم همسرم گف عب نداره حل میشه نگفته ک اصلا باردارنمیشی.

اینو ک همسرم گف باور کردم حرف دکترمو و بدجور دلم شکست واقعا گریه کردم و باخدا حرف میزدم که چرا!!؟؟؟ خلاصه ماه بعدش فهمیدم باردارم. باورم نمیشد سونو رو ک ب دکتر نشون دادم و گفتم اخه سونوگرافیست گفته فولیکول غالب نداری و... گف حتما همون روز که رفتی سونو، لقاح تو لوله رحمیت داشته انجام میشده ک تو سونو دیده نمیشه.

۱۳ اردیبهشت امسال بود که فهمیدم باردارم .اون لحطه واسه همه خانمایی که ارزوی شنیدن صدای قلب نی نیشونو دلدن رو از خدا خواستم.

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)