2777
2789
عنوان

دانشگاه

91 بازدید | 5 پست

وای خدا ، ترم اولی هستم به استاد میگم که من این ۲ ساعت کلاس دارم هزینه هم ۱ میلیون دادم اگه سکشن دیگه ای دارید میشه لطفاً همکاری کنید باهام آخه آموزش همکاری نمیکنه اگه محبت محبت کنید .

میگه نه سکشن دیگه ای نیست وگرنه خوشحال میشدم کمکت کنم .چیکار کنم ؟ 

اگه سه جلسه غیبت کنم که حذف میشم ایرادش چیه؟ 

غیبت کنم حذفم می‌کنه من اطلاع درستی ندارم اگه استاد حرفم کنه چی میشه ؟

فقط اینکه من دانشگاه فرهنگیانم این مشکل ندارد ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سکشن چیه ، ؟

مثل سانس سینما . 

یعنی همون درس فقط تو ساعت های دیگه .

اما سکشن دیگه ای داره با ی استاد دیگه .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اووو خب با اون یکی استاده صحبت کن ببین اون چی میگه ؟

اگه این استاد اجازه نده فکر نکنم اجازه بدن البته درست میگی اگه ترم اولی نبودم میشد فکر کنم چون میشد اینو حذف کرد اونو اضافه اما آموزش میگه برای ترم اولی ها حذف و اضافه نداریم علاوه بر اون فکر کنم وقت حذف و اضافه گذشته . آخه ۱ میلیون دادم هزینه کلاس برای اونم ۴ جلسه غیبت کنم حذف می‌کنه تیچرش ( خیلیم مقرراتی هست )