2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
والا من ک اتاق نی نی رو وسیله هاشو کم کم آماده کردم مادرشوهرم‌اومد دید دریغ از یه ماشینک پلاستیکی بخ ...

عزیزم😍😍مبارکه❤️

حالا فردا همون مادرشوهره میخواد بگه من در توانم نیست بچه نگدارم بگو مامانت بیاد😶

دیدم که میگم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

جداشون نمیکنیم من خودم میگم ما درسته ک این دخترو نمسخوایم ولی تو باهاش زندگی میکنی میتونی باهاش ازدو ...

من نمیدونم داستان چیه منتها کمی بو بردم ... کاره درستی میکنید... مامان دختره چه ریلکسه🫤

ما رو تو دوران عقد و نامزدی هم نمیزاشتم تند تند بریم خونه پسره... الان طرف راحت کرده خودشو

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم داستان چیه منتها کمی بو بردم ... کاره درستی میکنید... مامان دختره چه ریلکسه🫤ما رو تو دور ...

داشتان از این قراره دوست دختر ۱۸ساله برادر ۲۰ساله من پاشده باهاش لومده خونه مادرم و من نزاشتمشون خونه و دختر و مادرش بهشون برخورده ک چرا نزاشتمشون خونه 

در حالی ک من ک خواهرشم و یک عمر با این پسر بزرگ شدم انقدر ب برادرم اطمینان ندارم ک دختر بیاره خونه ولی این دختر و مادرش انقد راحت قبول میکنن حتی میکن بریم خواستکاریش با این سن کمشون بدون سربازی پول کار ماشین خونه 

عزیزم😍😍مبارکه❤️حالا فردا همون مادرشوهره میخواد بگه من در توانم نیست بچه نگدارم بگو مامانت بیاد😶دی ...

خونه تکونی کردم با مامانم با اینکه نزدیکمه مادرشوهرم نیومد ی حالی بپرسه یا ب خودی نشون بده

اتفاقا موقع زاییدن و بعدش میشن دایه عزیزتر از مادر

داشتان از این قراره دوست دختر ۱۸ساله برادر ۲۰ساله من پاشده باهاش لومده خونه مادرم و من نزاشتمشون خون ...

از دست این برادرهای خام و‌هیجانی... مادره رو نگااااا چه راحت پذیرفته... کلا بچه های این دوره عوض شدن ... دو روز دیگه هیجانش میخوابه تازه اون موقعه دردسرش شروع میشه.، ان شاءالله سر عقل بیان بخت خوب نصیب جفتشون بشه..فقط براشون دعا کنید مگرنه با اینکارا متوجه نمیشن

خونه تکونی کردم با مامانم با اینکه نزدیکمه مادرشوهرم نیومد ی حالی بپرسه یا ب خودی نشون بدهاتفاقا موق ...

اره دقیقا میدونم پای  خرج کردن و زحمت باشه نیستن هیچ موقعه ولی واسه فضولی از همه جا پیداشون میشه

آنه که ولی رو زری حساب کن اون زود وامیده یه نی نی میاره خداروشکر که خوبی عسیسم

سلام بهارم 

مبینا اومد پی وی من من یادم رفته بود بهتون بگم 

گفته بود تا بعد کنکور نمیاد به شما هم بگم کاربری هم براش باز نمیشه 

بعدشم این پیامو به من داد

Mœbŷ:

اگه پیاممو دیدی لطفا جوابمو نده نمیخوام بهم گیر بده .. 🥲❤️

خیلی دوستت دارم عزیزم

نمیخواستم اینجوری خداحافظی کنم ولی مجبورم .. 🥲❤️

خدافظ❤️🖐🏽

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...