2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
ما بچه نداریم ولی اتاقشو درست کردیم وسایلشم یچیزایی خریدیم قصد نداریم از کسی چیزی قبول کنیم خیلی رسم ...

رل داداشت چیشد؟؟؟ اومذ خونه یانه 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم نداریم

خانواده دو طرف با هم میخرن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

جهیزیه رو عروس بیاره 

سیسمونی هم خانوادش بیارن 

نمیدونم هزار تا رسم دیگم هس که باید دم و دیقه هدیه بدن

بعد اون وقت داماد چکار کنه؟؟؟ 

داماد خونه میخره به اسم خودش نه کهنه میشه نه چیزی 

فردام بخاد سه برابر میفروشه 

ولی جهیزیه رو خراب میکنن تهش میدن سمساری 

مردا رو نباید پرو کرد

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

دقیقا اونوقت برای همین خونه هم صدتا منت میذارن برات

من ازدواج نکردم ولی همچین رویی نباید بهش داد 

رل داداشت چیشد؟؟؟ اومذ خونه یانه

😂😂😂یادته

نیومد ولی اون شب مامانش زنگ زده بود ک چرا دخترمو نزاشتین خونتون بی‌احترامیه فلان

مامانمم گفت ما در قبال دختر شما مسئول نیستیم بهش بربخوره یا ناراحت شه 

خلاصه اون گفت بلاخره دخترم عروستون میشه مامانمم گفت من شمارو نمیشناسم هروقت پسرم دستش دهنش رسید و سنش مناسب بود اگر هنوزم همو میخواستن تحقیق میکنیم بشناسیمتون بعد صلاح بود میایم خواستگاری اون موقع دخترت خونمم میاد ولی فعلا غریبس

مامانشم بهش برخورده ک یعنی چی تحقیق میخواین بکنین

من ازدواج نکردم ولی همچین رویی نباید بهش داد

والا من ک اتاق نی نی رو وسیله هاشو کم کم آماده کردم مادرشوهرم‌اومد دید دریغ از یه ماشینک پلاستیکی بخره بیاره بعنوان‌چشم‌روشنی 

فقط از خانواده دختر توقعه

😂😂😂یادتهنیومد ولی اون شب مامانش زنگ زده بود ک چرا دخترمو نزاشتین خونتون بی‌احترامیه فلانمامانمم گ ...

خب داداشت چکار کرد؟ 

هیچی چی باید میکرد اخه

سخت گرفتین شما هم 

به نظرم اگه همو دوس دارن جداشون نکنین 

سخت گرفتین شما هم به نظرم اگه همو دوس دارن جداشون نکنین

جداشون نمیکنیم من خودم میگم ما درسته ک این دخترو نمسخوایم ولی تو باهاش زندگی میکنی میتونی باهاش ازدواج کنی ولی الان بچه هستن خیلی سنشون کمه و اگر خطایی بکنن مسئولیتشون گردن مادرم هست 

درسته پسر ۲۰ ساله ک پول تو جیبی از مامانش میگیره دختر بیاره خونه؟تو این سن مدام معیاراش تغییر میکنه بعد چند سال دید این دختر متناسب با معیاراش نیست یا برعکس اون دختر همچین فکری کرد چی؟خطایی از روی بچگی ازشون سر زد چی؟اصلا ب حرفشون گوش کنیم بریم خواستگاریش و اوکی شه همه چی پسر ۲۰ ساله و دختر۱۸ ساله زندگی مشترک شروع کنن درسشون چی اهدافشون چی پیشرفتشون چی؟برادرم اکر ازش سواستفاده کنه و ولش کنه چی؟بابای دختره بفهمه و کار گنده شه چی؟

هزار تا بدبختی هست باید سختگیری کنیم تا حدودی

ماهم رسم داریم ک دختر بخره اما خیلی فشاره خدایی تو این گرونی بنظرم خانواده پسر هم کمک کنن چیزی ازشون ...

آخه چی بشه مثلا من نمیفهمم... بچه ماله کیه؟؟؟ 

عیبی نداره رسمه قبول ولی حداقل به قول شما هر دو طرف با هم کمک کنن والا

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ما رسم نداریمخانواده دو طرف با هم میخرن

خوبه منصفانه... افرین🙌🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

جهیزیه رو عروس بیاره سیسمونی هم خانوادش بیارن نمیدونم هزار تا رسم دیگم هس که باید دم و دیقه هدیه بدن ...

تا بوده همین بود ، بد تو جامعمون رواج شده ... کلا مرد در راس همه چیزه.. زن چییی؟؟؟ اصلا نشانی از زن نیست... مادر کلللی واسه بچه زحمت میشه تو درسش تو بزرگ شدن و خیلی چیزای دیگه... ولی دقت کن فرم اداری باشه.. کارنامه بچه باشه ..، یا خیلی چیزای دیگه الان یادم نمیاد... نام پدرعه فقط😕

مادر نقشش چیه.. چه خودش چه خانوادش... آخه نی نی هم به دنیا میاد بازم مادرش تر و خشکش میکنه🤧