2777
2789
ایرانیا هم میتونن زادو ولد کنن چرا انجام نمیدن؟ بخاطر گرونی ؟؟؟؟ مهاجر گرفتن باید کنترل شده باشه ای ...

یعنی الان بیام با اونها مسابقه زاد و ولد بزاریم

چرا اینقدر بسته فکر میکنید ،ایران چرا باید این همه پناهنده خارجی داشته باشه که نگران اینده کشورمون باشیم 

بابا یه کم حس وطن پرستی داشته باشید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این ایرانی جماعتی ک میگی همون یدونه بچه هم نمیاره اگرم بیاره بی صحاب بزرگش میکنه برای همینه با ی نسل ...

شما افغانی‌ها بی‌صحاب نیستید که رو بال هواپیما سوار می‌شید میاید کشورهای دیگه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من ی دوستی دارم افغانستانیه‌

خانوادش ۳۴ساله ایرانن و مدارک داشتن

اینا هم اینجا به دنیا اومدم

توی کشور های دیگه اگه این بچه به دنیا میومد و خانوادش اقامت اون کشور رو داشتن و بچه دار میشدن 

بچه جزو شهروند اون کشور به حساب به میومد و مدارک و شناسنامه اونجا رو می‌گرفت 

ولی ایران اینطوری نیس و بهشون شناسنامه نمیدن 

هرسال دارن نفری ۱ و خورده ای میدن برای تمدید مدارکشون 

شهریه مدرسه شون دوبرابر ماهاست

سند خونه و ماشین هم نمیتونن داشته باشن و باید به اسم ی ایرانی زده بشه که بعضی عاشون مالشون رو خوردن 

و........

اینایی که غیر مجاز میان الکی نیستن و مفت نیومدن 

بعضی از اینایی که سر مرز هستن باج و زیر میزی و اینا میگیرن تا بزارن اینا بیان و مرز رو براشون باز میزارن 

وقتی مرز باز باشه عین آب خوردن میان 

دولت ماهم الکی به اینا راه ندادن و اینا مفت نیستن اینجا 

حق آبه و اینا ازشون می‌گرفتن 

از وقتی طالبان اومده حق آبه قطع شده که افتادن دنبال جمع کردن افغانستانی ها 

حتی این افغانی هایی که چندین ساله اینجا بودن از دست این 

افغانی های که جدید اومدن عصبی ان و روشون نمیشه برن بیرون 

میگن اینا کثیف بازی در میارن و بی شخصیت بازی در میارن

آبروی مارو بردن اینجا دهاتی ها بودن ک اومدن و از این حرفا 

آدم نمیدونه چی بگه و چی درسته 🤦‍♀️ 

یعنی الان بیام با اونها مسابقه زاد و ولد بزاریمچرا اینقدر بسته فکر میکنید ،ایران چرا باید این همه پن ...

حس وطن پرستی دارم ک میگم بچه بیارید وگرنه این نژادی ک بهش افتخار میکنی در آینده وجود نداره برای دیدنش باید بری موزه 

درستش هم خونهاگه دولت مثلا ایرانی بدونه برا مزایاشه وگرنه همه جا افغانی خونده میشنمثلا در آمریکا اگه ...

بنظر من درستش خاکه چون خون یه مقدار نژادپرستانست 

البته که برای ایران نمیگم ایران همین خون کافیشه 

ولی حرفتون اشتباهه طرف تو امریکا بدنیا اومده هفت پشتش چینیه قیافشم چینیه ولی آمریکایی میخوننش مردم امریکام امریکایی میدوننش، اگه کسی بگه تو آمریکایی نیستی میتونه ازش شکایت هم بکنه 

راجع به قیافه هم امریکاییا که قروقاطین قیافه اصلی اصلیشون باید قیافه سرخ پوستا باشه که😄

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

شما افغانی‌ها بی‌صحاب نیستید که رو بال هواپیما سوار می‌شید میاید کشورهای دیگه

من ایرانی هستم از اون ایرانیایی هم هستم ک زمانی ک رضا خان نام خانوادگی نداشت برای اینکه بتونه شاه بشه فامیلی یکی دیگه رو دزدید خانواده من اون دوران نام خانوادگی داشتن.نشستی برا خودت الکی حرف میزنی

افغانی باشن یسری افغانی ها برای ایران جنگیدن درحالی ک یسری ایرانی های عشق شیرو خورشید یا حتی خر مذهب ...

۲۱۵ هزار شهید داریم کمتر از ۱۵۰۰ تاش افغانیه الکی الان امار کشته شدگان افغانی دو برابر میگن 

حالا به خاطر ۱۵۰۰ نفر باید اینده ایران بدیم به افغانیا؟

من تبریزی هستم ۴ سال اومدم قم بیرون میرم احسای میکنم وسط افغانستانم 

من ایرانی هستم از اون ایرانیایی هم هستم ک زمانی ک رضا خان نام خانوادگی نداشت برای اینکه بتونه شاه بش ...

نه بابا 😁😁😁😁😁

شما باید پدربزرگت میومد شاه می‌شده اصلاً اشتباه شده رضا شاه اومده شاه شده تا وقتی شما بودید 

خدا شفات بده وضعت خیلی خراب 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁