2777
2789
عنوان

کاشکی اونی که عاشقم کرده برگرده

140 بازدید | 10 پست

خیلی دوستش دارم

خیلی خیلی 

کاشکی برگردی پیشم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بر نمیگرده. توام یاد میگیری بدون اون زندگی کنی 

یکی دیگ میاد جاش همونجور ک یکی دیگه میاد جات

سخته ولی اهل امید دادن کاذب نیستم 

2 بار تجربه داشتم

❤️‍🩹💔🫠

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر نمیگرده. توام یاد میگیری بدون اون زندگی کنی یکی دیگ میاد جاش همونجور ک یکی دیگه میاد جاتسخته ولی ...

آخه قضیه ما فرق می‌کنه 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

آخه قضیه ما فرق می‌کنه

قضیه چیه

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

قضیه چیه

بخاطر یه بیمازی که داشته رفته تا من اذیت نشم اما من همه جوره میخوامش هرجور که هست میخوامش

بخاطر یه بیمازی که داشته رفته تا من اذیت نشم اما من همه جوره میخوامش هرجور که هست میخوامش

هعی ایشالا شفا پیدا کنه نظر امام رضا کن اون شفا دهنده است اون ضامن میشه

قضیه چیه

قضیه اینه که بخاطر یه بیماری که داشت رفت 

رفت تا من اذیت نشم 

احساسشو قربانی کرد بخاطر من 

اما من میخوامش هرجور که هست 

میخوامش قدمش رو چشمام جا داره 

الکی گفته مریضم😐میخواسته بره فقط.

الکی چیه 

دو سال طفل معصوم مریضه 

هعی ایشالا شفا پیدا کنه نظر امام رضا کن اون شفا دهنده است اون ضامن میشه

خدا کنه برگرده فقط بدون او برام خیلی سخته