2789
عنوان

منت میذاره

313 بازدید | 17 پست

شوهرم بعد یه عمر برای اولین بار بعد کلی درحواست  که تو این سال ها ازش کردم که بابا برام بدون مناسبت کادو بگیر حتی یه چیز خیلللللییی خیلی کوچیک باشه (من براش همیشه بدون مناسبت کادو میگرفتم) حالا بعد یع عمری کادو گرفته یه تیشرت دوروز بعدش یکم بحث کوچسک کردیم هی میگه دیروز برات کادو گرفتم من برات کادو میگیرم تو اینکارو برام تمیکنی ...میگم واسه یع کادو منت نذار میگه اصلا بذارم خوب اینجوریه

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

این روزا نفس کشیدنم منت داره .... 

میفهمم حالت ‌رو منم دیشب منت شنیدم و منت گذاشت شووهرم...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش حداقل کسی کاری نمیکرد برامون ... تااینکه کاری کنه و منت بذاره ...‌

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
به خدا هم شده واسم حسرت هم دلم نمیخواد ازش چیزی بگیرم 

میفهمم چی میگی ... من حتی واسه درد و دل. واسه یوقتایی که تنهام یاترسیدم ازچیزی ...

ازش چیزی نمیخام دگ ... چون دیشب رفتارشو دیددم... منتاش روشنیدم ... 

دگ هرچی دردو غمه تودلم میذاارم بمونه ...

لباس و..... هم که بخوام خودم میخرم ... منتش سرم نباشه ... 

باید کاری کنین که فکر کنن خیییلی تو زندگی براتون کم میذارن یه تیشرت که انقدر ادا  نداره

من واسه دردودلم منت شنیدم! دگ. چ برسه به لباس و....

من واسه دردودلم منت شنیدم! دگ. چ برسه به لباس و....

کاش منم منت میشنیدم ...بعدا دردو دلامو تو دعوا جوری زد تو سرم که گفتم با هرکسی دردو دل کنم جز ایشون

باید کاری کنین که فکر کنن خیییلی تو زندگی براتون کم میذارن یه تیشرت که انقدر ادا  نداره

قبلا بهش یه مقدرا پول داده بودم ...بعد برام تو مناسبت ها کلا 3 تا النگو گرفت تو 3 تا مناسبت ...بعد بهش میگم مولمو کی پس میدی چون میدونه میخوام باهاش کاری کنم میگه برات النگو گرفتم ...میگم اونا رو که به مناسبت گرفتی میگه تو صندوق با کردی اینجا واسه من