2777
2789
عنوان

دلم شکسته خیلی

192 بازدید | 35 پست

بچه ها خیلی وقته دلم شکسته

قبلا با پسری آشنا شدم خیلی پسر خوب و مهربون و آدم حسابی بود رابطمون عالی بود و خیلی با هم خوب بودیم ولی یهو ازم فاصله گرفت و سرد شد و تمام …بدون هیچ توضیحی . اصلا نفهمیدم که چی شد 

بچه ها خیلی دلم شکست از کسی که توقعشو نداشتم اینجوری خرد کنه منو  هر موقع یادم میوفته احساس میکنم قلبم تیکه تیکه میشه

سلام. به شرع پایبند باشید. صحبت و نگاه از روز هوس عیرشرعی و گناهه. پایان گناه خسران رسوایی و پشیمانیست.

از مسیر فساد انتظار خیر داشتن خطاست.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بدون تنها نیستی💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
😑😑😑چقدر بده که اینجوری آدمو تو برزخ ول میکننولی یه احتمال دیگه هم هست. اون احتمالا مشکل از خودش ب ...

خیلی ازش پرسیدم که چی شده گفت یه اتفاقی تو گذشته افتاده ولی الان هم یه چیزی راجع به اون اتفاقه پیش اومده …… بعدا خودم پرس و جو کردم متوجه شدم ۲/۵ سال پیش ازدواج کرده بوده که بعد ۷ ماه دختره فوت میکنه. راجع به ازدواجش هیچی بهم نگفته بود البته تازه با هم آشنا شده بودیم. به نظرت مشکل به خودش برمیگرده ؟ 

خیلی ازش پرسیدم که چی شده گفت یه اتفاقی تو گذشته افتاده ولی الان هم یه چیزی راجع به اون اتفاقه پیش ا ...

قطعا مشکل از خودش بوده نه تو ولی در حقت نامردی کرده که از همون اول جلوی احساسات رو نگرفته و تو رو وابسته کرده و ولت کرده

نمیخواد توصیف کنی این بلا سر خودم اومده ، امیدوارم سر اونها هم بیاد ک بفهمن چه غلطی کردن

عزیز دلم❤️بخدا میفهممت چی کشیدی ایشالا با یکی ۱۰۰ برابر بهتر از اون آشنا شی و بگی چه بهتر که رفت