2821
2789
عنوان

نوزاد گربه

61 بازدید | 10 پست

ی گربه بالا پشت بوممون زاییده 4.5تا بچه الان فقط دوتاشون هس هی صدا میدن مث سوت 

دیروز عصر مادرشون رفت دیگ نیومد تا امروز 

داداشمو فرستادم بادستکش گرفتشون اوردشون با سرنگ یکم بهشون شیر دادم  بردشون بالا دیدیم صداشون هی نزدیک تر میشه داداشم رفت بالا دید میخان از بالا پشت بوم بیوفتن فعلا گزاشتیمشون تو حیاط بنظرتون چیکارکنم؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اگه مامانشون هنوز نیومده بزارشون دشویی یا یجایی که نیوفتن 

رو پشت بوم خودشونو میندازن میمیرن

میاد دنبالشون 

ولی اگه شب شد نیومد جاشونو گرم نگه دار بزارشون تو ی سبدی بزارشون تو دشویی انباری جایی یچیزی نازک بنداز روشون 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

با یچیزی بگیرشون که بوی بدنتونو نگیرن مامانشون اگه برگرده پسشون میزنه 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

دست زده بودید بهشون قبل اینکه مامانشون بره؟

نه اصلا اینو میدونیم نباید دست زد و بوی انسان بگیرن مادر ولشون میکنه بخاطرهمینم دستکش میپوشیم

با یچیزی بگیرشون که بوی بدنتونو نگیرن مامانشون اگه برگرده پسشون میزنه

گفتم بالا ک با دستکش برشون میداریم

اگه مامانشون هنوز نیومده بزارشون دشویی یا یجایی که نیوفتن رو پشت بوم خودشونو میندازن میمیرنمیاد دنبا ...

بخاطرهمینک خودشونو میندازن اوردیم پایین 

ته ی سبد لباس کهنه مخمل گزاشتم ک نرم و گرم باشه و 2بار بهشون شیر دادم فعلاگزاشتیم حیاط حواسمون بهشون هست ببینیم مادرشون میاد اخریانه

گفتم بالا ک با دستکش برشون میداریم

کار خوبی کردی عزیزم 

فقط اگه خواستی شیر بدی باید شیر مخصوص بدی 

شب سرد میشه حواست باشه جاشون گرم باشه 

اگه تا فردا برنگشت مامانشون و مطمئن بودی قرار نی برگرده میتونی دیوار واگذار کنی 

البته به آدم مطمئن چون بعضیا گربه میدم به حیوونای خونگیشون مث مار

کار خوبی کردی عزیزم فقط اگه خواستی شیر بدی باید شیر مخصوص بدی شب سرد میشه حواست باشه جاشون گرم باشه ...

الان اوردیمشون تو  

ن خودم نگهشون میدارم

2828
2791
2779
2792