2777
2789
عنوان

زگیل پوست

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من چندوقت پیش روی کمرم ۳تازگیل زداماالان تعدادش خیلیییی زیادشده وداره کل بدنم پخش میشه لطفااگه تجربه یااطلاعاتی ازدرمانش دارین بگین خیلیییی نگرانم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پسر خاله شوهرم از دست ها و صورتش زده بود میگن از کثیفی میاد باز درست اطلاع ندارم دیگه خیلی پر شده بود تازگی ها رفته براش فریز کردن ولی خیلی چندش و وحشتناک شده بود بار آخر بعد از فریز من دیدم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

کرایو کن با قطره زگیل هم جوابه ولی چون کمره یکی هر شب باید برات پوست مرده رو برداره با ناخنگیر بعد ق ...

سلام عزیزم دکترگفت لیزرکن ولی الان شرایطشوندارم

شماخودتون تجربه دارین ازقطره زگیل؟؟؟واقعاقطره موثر ؟؟پوست مرده روازکجابرداره وواسه چی؟؟؟

کرایو کن با قطره زگیل هم جوابه ولی چون کمره یکی هر شب باید برات پوست مرده رو برداره با ناخنگیر بعد ق ...

اگه باقطره ازبین بره که خیلییی خوب میشه؟؟کسی بوده که باقطره ازبین رفته باشه زگیلش؟؟

سلام عزیزم دکترگفت لیزرکن ولی الان شرایطشوندارمشماخودتون تجربه دارین ازقطره زگیل؟؟؟واقعاقطره موثر ؟؟ ...

بله قطره زگيل مدل آبكي بگير از شركت مهدارو اگه اشتباه نكنم 

پوست مرده رو برميداري تا زگيل با قطره تماس پيدا كنه ريشه ش خشك بشه برا من عرض يه هفته رفت

❌ لایک ❌
بله قطره زگيل مدل آبكي بگير از شركت مهدارو اگه اشتباه نكنم پوست مرده رو برميداري تا زگيل با قطره تما ...

ببخشید واسه شما الان چندوقت گذشته ازمصرف قطره زگیل؟؟؟چون میگن ممکن دوباره برگرده میخوام ببینم مال شمابرگشته یانه