2777
2789
عنوان

گوشت برزیلی تاحالا مصرف کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 30 پست
دیر پزن عزیزم؟

نه والا عالین

خیلی هم خوشمزه هستن

یه کم دنبه هم باهاش چرخ کنی خیلی بهتر میشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیر نمیاد صفش انقد شلوغه باید از صبح زود وایستی

باهاشون آشنا شو برات بزارن 

ازشون که مداوم خرید کنی بهت زنگ میزنن 

تو اوکالا هم صبح ها سر بزن 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

سلام دوستان من تهران هستم کوفته نیمه آماده برای مهمانی ها درست میکنم فقط‌کافیه رب سرخ کنید آب بریزید داخلش و‌برای نیم ساعت کوفته قلقلی نیمه آماده رو داخلش بزارید تا بپزه

۰۹۱۰۴۳۲۴۸۸۳

کتلت

لازانیا

اسنک

الویه

دونر

فینگر

کشک بادمجان

انواع دلمه کلم بادمجان فلفل‌گوجه ...

۰۹۱۰۴۳۲۴۸۸۳

سبزی خشک و سبزی قورمه و انواع دلمه نیمه آماده هم درست میکنم حتی تعداد بالا

ترشی‌گل‌کلم

ترشی‌لوبیا

ترشی‌آب گوجه

شور

ترشی‌بادمجان و

انواع ترشی‌و‌شور

برای مهمونی ها و تشریفات هم همه مدل غذای ایرانی و فرنگی ودسر (تهران و کرج

طعم خاصی نداره انگار طعم گوشت نمیده. و اینکه‌برای سرخ کردن همش آب میشه

یه چیزی بگم بهتون ولی نپرین بهم 

میگن گوشت برزیلی گوشت خر هست 

خودمم استفاده می‌کردم تااین حرف شنیدم دودل شدم

دیر پزن عزیزم؟

ن بابا من خریدم ی بار،چلو گوشت پختنی با قابلمه حداقلش ۶..۷ساعت زمان میخواد با شعله کم،این ۱ ساعته پخت😐

بعد من از خودم تعریف نمیکنم بخدا،ولی دستپختم خیلی خوبه،با این گوشت غذا میپختم خیلی بوی بدی داشت،حتی تو خورشت هم بوی بدش مشخص بود

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه چیزی بگم بهتون ولی نپرین بهم میگن گوشت برزیلی گوشت خر هست خودمم استفاده می‌کردم تااین حرف شنیدم د ...

چی‌بگم بعید هم‌نیست.منم فقط‌یکبار استفاده کردم دیدم طعم نداره‌دیگه‌نگرفتم.من شنیدم گوشت بوفالو عه.از این گاو‌های گنده.

چی‌بگم بعید هم‌نیست.منم فقط‌یکبار استفاده کردم دیدم طعم نداره‌دیگه‌نگرفتم.من شنیدم گوشت بوفالو عه.از ...

یه بار یه قصاب گفت هر وقت دیدین گوشت آب میندازه و کوچیک میشه یعنی گوشت خره 

الله علم 

خیلیا توانی خرید ندارد خودمم یکیش نمیخاستم کسی رو دل چرکین کنم ولی گفتم شاید بقیه اطلاعی داشته باشن