2777
2789
عنوان

دختر30ساله

123 بازدید | 11 پست

بچه ها خاهر بزرگترم تازه ۳٠شده بعد سرش تو درسه و میخاد شاغل بشه.. ازدواج نکرده.. خاستگار داشت ولی برا مشکلات شخصیش فعلا قسمت نشده.. همه بهش میگن سنت زیاده ها.. الان ازدواج نکنیا دیگ کسی سمتت نمیاد.. پسرا دخترای سن پایین میخان واین حرفا.... افسرده شده گریه میکنه.. چی بگم بهش.. گناه داره.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج کنه خب مشکلش چیه مگه ؟

یسری اخلاق بد داره زود عصبی میشه.. میگه خودمو تغییر بدما.. بعدا ممکنه تو زندگیم تاثیر بزاره ها.. ازدواج سنتی دوس نداره دلش میخاد یکی عاشقش بشه بعدا

ببین سابقه درسی خواهرت چجوریه ؟قبلا جایی قبول شده 

گاهی آدم اونقدر تو درس فرو میره . همش فکر می‌کنه قبول میشه من خودم دوس داشتم شاغل شم بعد ازدواج کنم .از خواهرت یکسال بزرگترم .متولد ۷۲ م 

آپا خب تلاش نمیکردم . سنم رسید ب ۲۸ یکماه مونده بود ب ۲۸ سالگیم سال ۴۰۰ . 

با ی نفر ازدواح کردم . میدونم ازدواجم اشتباه بود اما ن از نظر زمانی از نظر فردی ک گولشو خوردم ..

وگرنه سنم خوب بود برا ازدواج .

خواهر شمام میتونه ازدواج کنه و شرط بزاره برا استخدام .ولی خب اینم بگم واقعیت جامعه همینی ه ک اطرافیان گفتن .خواستگار خوب تو سن بالا احتمالش کم ه .

بنظر خودم اگه برگردم عقب ۲۴ سالگی ازدواج میکردم

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

اول اینکه به بقیه ربطی نداره که دخالت کنن 

دوم اینکه به خواهرت بگو درکنار درس به خواستگارش هم فکر کنه و موردای خوب رو الکی رد نکنه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

ببین عزیزم همیشه متعادل باشین تو زندگی به فرهنگت نگاه کن فرهنگ ما ازاد نیست که من به شما بگم هروقت دوست داشتی شوهر کن نه اینجا فرهنگ بسته هست اینجا ازدواج تو سن کمتر ملاک هست و واقعا اگر در نطر نگیرین آسیب میبینین الان سن سی برا جامعه ما زیاده اگر کیس خوبی هست حتما ازدواج کنید وگرنه پشیمون میشین اینجا جامعه غربی نیست که شما ازاد با جنس مخالف بگردی و بعد هروقت خواستی ازدواج کنی خواهش میکنم یه طرفه رفتار نکنید خواستگار خوب همیشه نیست که هروقت اراده کنی ازذواج کنی

ببین سابقه درسی خواهرت چجوریه ؟قبلا جایی قبول شده گاهی آدم اونقدر تو درس فرو میره . همش فکر می‌کنه ق ...

درس خونه.. زرنگه.. یسری مشکلات داره که اینجا نمیشه گف برا اونا نشده فعلا البته داره مشکلاتشو رفع میکنه.. چون اگه حل نشه تو زندگی متاهلی تاثیر میزاره. من توفامیل وهمسایه دیدم سی به بالا ازدواج کردن زندگی خوبی دارن منم بهش انگیزه میدم دیگ هرچی قسمتشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز