2777
2789

سلام دوستان 

من چندتا پیشنهاد دارم امیدوارم برا دوستان کاربردی باشه

خانوم های خانه داری که دوست دارند کمک خرج باشند

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

خانوم ها میتونن از شرکت های بسته بندی حبوبات بخوان که گونی های حبوبات پاک نشده رو براشون بیارن خونه و بعد پاک شده تحویل بدن بدون اینکه نیاز باشه از خونه بیرون برن

همچنین میتونن برای بیرون بر ها سالاد تهیه کنن و بسته بندی شده تحویل بدن

‌سبزی خورد شده و منجمد  رو به سوپری ها ببرن

کیک خانگی برای کافه ها و قهوه خانه ها

یا اینکه با مروارید های لپه ای و گیپور کفش های ساده رو تزیین کنن برای مزون لباس عروس

ساندویچ درست کنید و برای بوفه مدرسه ها ببرید

کارهای نمد هم که بورسه ، تزیینات و عروسک های آویز مشتری های خودش رو داره

همچنین میتونن لباس های زنانه  ولوازم  آرایشی به صورت عمده خریداری و از طریق کانال های مجازی به دوست و آشنا و افراد غریبه پست کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگه چیزی به ذهنتون میرسه و یا دوستان و اشنایان مشغول به کار خونگی هستند اینجا بگید  شاید گره ای باز شه

خواهر من يك كانال درست كرده بود. كارهاي نمدي درست مي كرد، رو تختي و روبالشي، تزئينات آشپزخونه و عروسك ... يه مدت هم بيسكويت هاي عروسكي مي فروخت مخصوصا نزديك ولنتاين. ولي واقعا هنرمنده و كارهاش تميز

شرکت بسه بندی حبوباتوازکجا پیداکنیم منم دوست دارم کارکنم توخونه حداقل یه کم از هزینه هارو دست بگیرم 

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢
شرکت بسه بندی حبوباتوازکجا پیداکنیم منم دوست دارم کارکنم توخونه حداقل یه کم از هزینه هارو دست بگیرم& ...

فكر نكنم بدن خونه ها.. مطمئنيد؟ آخه خودشون كارگر دارن تو كارخونه براي اين كارا. يكي رو مي شناختم كارش تو كارخونه پاك كردن گردو براي پودر كيك بود ولي خونه نمي آوردن

شرکت بسه بندی حبوباتوازکجا پیداکنیم منم دوست دارم کارکنم توخونه حداقل یه کم از هزینه هارو دست بگیرم& ...

عزیزم از رو شماره بسته بندی البته محصولات شهر خودتون باشه از سوپری ها هم می تونی کمک بگیری چون اونا با مسول پخش در ارتباط هستن

سلام می تونین حبوبات بگیرید برای خودتون کیسه ای بعد پاک کنید و توی پلاستیک مخصوص پرس کنید و ب سوپری ها بفروشین

قیمت حبوبات فله و پاک شده خیلی متفاوته

همچنین می تونین نبات درست کنین..من میشناسم کسی رو که با یک اتاق1۲متری تو خونش کلی درآمد داذه

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا