2777
2789
عنوان

شرایط برگزاری کنکور فرهنگیان ✨🦋

653 بازدید | 15 پست

⁉️ شرایط برگزاری کنکور فرهنگیان در سال ۱۴۰۴

‌‌  ملاک دعوت به مصاحبه👇🏻👇🏻 

۶۰٪ دفترچه کنکورسراسری

۴۰٪ کنکور اختصاصی فرهنگیان

‌‌

‌ ملاک پذیرش نهایی داوطلبان:👇🏻👇🏻

✅٪ ۳۰سوابق تحصیلی دوازدهم

✅٪ ۲۰سوابق تحصیلی یازدهم

✅۲۵٪ارزیابی شایستگی (مصاحبه) 

✅۱۵٪ دفترچه کنکور سراسری

✅ ٪ ۱۰دفترچه ویژه فرهنگیان 

‌‌📆زمان شروع ثبت نام 

۲۰ تا ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳

‌🖍️زمان برگزاری آزمون 

۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه

🩵پس شرط دعوت به مصاحبه شدن: فقط‌وفقط کنکور اردیبهشت

مشاور تحصیلی هستم هر سوالی بود بفرمایید

من رشتم تجربی بوده سه بار کنکور تجربی دادم چیزی نیاوردم بنظرتون میتونم بشینم واسه انسانی بخونم؟از پسش برمیام؟خیلی برام مهمه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشتم تجربی بوده سه بار کنکور تجربی دادم چیزی نیاوردم بنظرتون میتونم بشینم واسه انسانی بخونم؟از پس ...

برو یه رشته پایه بخون مثل شیمی میکروبیولوژی 

آزاد و دولتی هم فرق نداره بعد اپلای برو از اینجا

کنکور فرهنگیان ثبت نام کنم و بدم اگه در نیام یا در بیام نمیتونم کنکور سراسری شرکت کنم؟ 

آخه شنیدم میگن یا باید فرهنگیان بدی یا سراسری 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

عزیزم من ی بار ترمیم انجام دادم برای ی سری از دررس های دوازدهم 

الان میخوام بدونم دوباره میشه درسی رو که یک بار ترمیم زدم ترمیم بزنم؟!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اگه پشت کنکور بمونم اجباریه ک دوباره دهم یازدهم رو امتحان بدم و ترمیم معدل بزنم؟؟ 

معدلم خوبه من دهم ۱۹ یازدهم ۱۸ امسالم ک دوازدهمم 

نمیدونم بمونم یا نه تروخدا راهنمایی کنید

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نه عزیزم اجباری نیست ولی به نفع خودتونه ترمیم انجام بدین

چرا؟ میترسم خراب تر کنم معدلم بیاد پایین