2777
2789

مشکلم عصبی و فحاش بودنشه،کنترل روان ندارع و ب خونوادم فحش میده.

ده روزه منو آورده گذاشته خونه بابام سر یه مسئله بیخود و خودشم حاضر نیست بیاد دنبالم و پدرش زنگ زد ک بیاد دنبالم گفتم من میخام با خودش صحبت کنم.

خودشم پیام داده بود ک میام خیابون دنبالت چون خودشو فحش داده ک خونه پدر من نیاد و میخاد بقول خودش بی اعتناشون کنه.

منم قبول نکردم چون پدرمادرم خیلی بی حرمت میشن اینطوری!!!

خیییلییی قهر اومدم خونه بابام و هر سری حتی بعد شکایت رضایت دادم برگشتم اما الان میخام یجوری ب خودش بیاد،یه تلنگر درس حسابی بهش بخوره.

فکر نمیکنم بیاد تعهد اینا بده ولی نمیدونم راه درست چیه؟! 

اگه تا جدایی رفتید 

که پس از خواسته هات به شرط منصفانه بودن و منطقی بودن کوتاه نیا

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو مشاور ببین اون چی میگه

سریع برنرگد که عادت نکنه

تا بچه نداری درست و حسابی فکر کن به موندن یا جدا شدن چون بعدش بخاطر بچه مجبوری تحمل کنی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

لاقل ی مدت سگ محلش کن جواب پیامش هم نده تا حساب کار دستش بیاد

اگ حمایت خانوادتو داری لاقل ب جدایی تهدیدش کن

وگرنه بازم همین اش و همین کاسه

پیش خودش میگه فحشمو میدم هروقت خواستم بیرونش میکنم بعد با ی پیام میپره تو کوچه ک برگرده

لاقل ی مدت سگ محلش کن جواب پیامش هم نده تا حساب کار دستش بیاداگ حمایت خانوادتو داری لاقل ب جدایی تهد ...

اون ک مثلا روحرفشه و دنبالم نیومده،تازه طلبکارم هست.

به خونوادمم ک بی احترامی میکنه حتی میترسم ب پدرم تو روی خودش فحش بده.خانوادم حمایتم میکنن خداییش ولی خب سختیای خودشم داره جدایی

بله همین قصدمه،چون دیگه خسته شدم حقیقتا

فقط عزیزم خوب شرایتو بسنج بعد برو اگه قصدت رفتنه

پیش مشاور برو

ببین خانوادت نطرشون چیه میتونن حامیت باشن یا نه

از لحاط مالی وصعیتشون چطوره

خودت تحصیل کرده یا شاغلی؟اگه نه فکر ی منبع درامد باش

اگرم ی موقع برگشتی سعی کن پس انداز مخفی داشته باشی و ی منبع درامد داشته باشی که خیالت راحت بشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

فقط عزیزم خوب شرایتو بسنج بعد برو اگه قصدت رفتنهپیش مشاور بروببین خانوادت نطرشون چیه میتونن حامیت با ...

خانوادم وضعیتشون متوسطه ولی بابام ک فعلا خیلی حمایت میکنه ازم،خودم شاغل نیستم دانشجوام درآمدی ندارم