2777
2789
عنوان

دختر مجرد میذارید بمونه خونتون آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
ببین اصلا صورت خوشی نمیاد تو ذهنم اول خونه پیدا کنه بعد بیاد ساکن این شهر بشه چطوری مردم روشون میشه ...

اره منم خیلی حساسم رو زندگی و ارتباطاتم همین موضوع هم باعث شده هر روز بیش از حد فکر کنم راجبش متاسفانه همسرمم درک نداره و همه چیو خیلی عادی میبینه 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
اره منم خیلی حساسم رو زندگی و ارتباطاتم همین موضوع هم باعث شده هر روز بیش از حد فکر کنم راجبش متاسفا ...

منم چون خودم خیلی اهل رعایت حد و حدود ها هستم همچین مسئله ای پیش بیاد روانم داغون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فکر خوب خونه رو حسابی بهم بریز دو سه تا سطل رنگم بیار به مادر شوهرت بگو داریم دیوارارو رنگ میکنیم بعدشم خونه تکونی دارم اون بنده خدا بیاد پیش ما اذیت میشه خودتون ازش پذیرایی کنید همینقدر رک بگو ها 

منم چون خودم خیلی اهل رعایت حد و حدود ها هستم همچین مسئله ای پیش بیاد روانم داغون میشه

چقدر این مردا بی ملاحظه ان و چقد مردم روشون زیاده من حتی روم نمیشه با پسرای فامیلمم چشم تو چشم حرف بزنم 

یه فکر خوب خونه رو حسابی بهم بریز دو سه تا سطل رنگم بیار به مادر شوهرت بگو داریم دیوارارو رنگ میکنیم ...

تازه جاب جا شدم و دو هفتس اسباب کشی کردم به اینجا عزیزم نمیشه اینو بگم کاری هم نیست که بخوام بکنم واسه خونه

تازه جاب جا شدم و دو هفتس اسباب کشی کردم به اینجا عزیزم نمیشه اینو بگم کاری هم نیست که بخوام بکنم وا ...

خب بهتر اینکارو بکنی مادرشوهرت میفهمه که دوست نداری اون دختر بیاد خونت غیر مستقیم میگی دیگه اصلنم برات مهم نباشه ک ناراحت شن یا بفهمن داری دروغ میگی زندگی خودت مهم تره بعدم اگه به فکر عروسش بود مهمون خودشو نمیفرستاد خونه عروسش

همین الانشم سرما خوردم ولی بد حال نیستم مادرشوهرم اینجوری نیست که اونو بفرسته خونه ما و این جور خصوص ...

یعنی انقدر شخصیت بدی داره ک میترسید ازش؟

اینو من نفهمیدم اخه....

بره تنها زندگی کنه چی میشه مگه حتما نباید کار به کار شما داشته باشه

والا من زمان ارشد با دوستم رفتیم شهرستان

تازه روزای کمی هم میموندیم

خونه گرفتیم

من نرفتم سر به فامیلا بزنم

حالا تازه اونا پسر مجرد تو همون شهر داشتن

برا ما خطری تر بود تازه ماجرا😂😂😂😂