2777
2789
عنوان

دخترم تو مدرسه همش گریه میکنه

2788 بازدید | 123 پست

اول ابتداییه مدرسه دولتی بردمش 

گریه میکنه بعد دیروز دیدار بااولیا بوده من خبر نداشتم نرفتم رفته ب ناظم گفته ب مامانم زنگ بزنید بیاد نزدن دنبالش ک رفتم دیرم ی گوشه نشسته گریه میکنه جیگرم کباب شد برا بچم 

ب ناظمش زنگ بزنم چی بگم؟

دوس دارم ببرم غیر انتفاعی اما چون پسرمم غیر انتفاعیه سنگین میشه برامون

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب الان فرق نمیذاری بینشون؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاع رسانی چجوری بوده که شماخبر نداشتی

چهارشنبه کارت دعوت داده بودن دخترم مریض بود چهارشنبه غیبت داشت اینام تو گروه اعلام نکردن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرتو بذار عادی پسربچه باید با سختیا رو به رو بشه دختر گناه داره

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

خب الان فرق نمیذاری بینشون؟

چرا

من پسرم پیش و اول غیر انتفاعی بود دخترمم قرار بود غیر انتفاعی ثبت نام کنم ک مشکلاتی پیش اومد و کل زندگیمونو مجبور شدیم بفروشیم

الان شرایط یکم سخته پسرمم میخواستم ببرم دولتی مدیر مدرسه گفت پسرت حساسه و ب اون محیط عادت کرده ثبت نام نکن اینجا دخترمم دختر عمش تو این مدرسه بود بحاطر اون ثبت نام کردم

پسر منم هر روز میگه مدرسه نمیرم ،،کلاس دومه،،،،هر روز هم از بچه ها کتک میخوره ،،، بیش فعاله ولی خیلی مظلومه،،،، دو روز پیش دوتا از بچه ها بدجور زده بودنش میخواستم به مادراشون زنگ بزنم شوهرم نزاشت گفت باید یاد بگیره از خودش دفاع کنه،،،، اخه هر روز داره کتک میخوره چجوری یاد بگیره دفاع کردن رو

جلسه رو که یا برگه میفرستن یا توی گروه اعلام میکنن، چرا شما اطلاع نداشتی؟

برگه دادن

چهارشنبه دخترم غایب بود