2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن پیاز و نارگیل؟؟؟من میخاستم هات اویل بگیرم برای رشد قدی. شما اونو نداشتین؟

نه عزیزم من یه نمونش داشتم جلد روش ابیه روشم پیازه سایتشو چک کنم بهت میگم اسمشو الان اسمش یادم نیس دقیق چی بود تو سایته هت اویلشم شنیدم خیلی خوبه حالا شاید ماه دیگه اگه خریدم بهت میگم 

برا ابرو من یه روغن ترکیبی بود مال بندیتو اونو میزنمم هنوزم کلی ازش مونده ولی خوب بود واقعا پر کرد ...

سلام

شما چطوری روغن به مژه هاتون میزدین که داخل چشمتون نره ؟

ابرو ها رو چطور و با چی میزدین ؟

و اینکه چه مدت طول کشید تا نتیجه بگیرین ؟

سلامشما چطوری روغن به مژه هاتون میزدین که داخل چشمتون نره ؟ابرو ها رو چطور و با چی میزدین ؟و اینکه چ ...

عزیزم برا مژه خودش رو پکش از این پوکه ها ریمل داره اگرم نداشت یکی از این براشا ژل ابرو هست از اونا بخر با اونا بزن به مژه چشمات ببند بخواب 15 دقیقه الی 20 دقیقه بعد بشور برا ابرو هم میتونی با دست بزنی من برا ابروم خیلی نتیجه زیاد نگرفتم ولی مژه هام خوب بود 

عزیزم برا مژه خودش رو پکش از این پوکه ها ریمل داره اگرم نداشت یکی از این براشا ژل ابرو هست از اونا ب ...

ممنونم

فقط یک سوال ی شیشه برای چه مدت جوابه ؟ منظورم اینه مثلا چند هفته ، ی ماه ، سه ماه .... یا چقدر؟