گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 894 عنوان میشه بیایید🥲 81 بازدید | 10 پست امتحان با افسر دارم توروخدا میشه از ته دلتون دعا کنید قبول شم؟یساله میرم و میام نکته ایم اگه هست بگید من خیلی به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم توروخدا دعا کنید قبول شم دل دوتا بچرو شاد میکنم خودم به نیابت از شما خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠 1403/07/15 | 12:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mry614 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1888 عزیزم امیدوارم قبول شیقبل از هرچیزی اجازه بگیر و خیلی عادی باش
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 894 عزیزم امیدوارم قبول شیقبل از هرچیزی اجازه بگیر و خیلی عادی باش چشم دعا کن شمام توروخدا خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 894 مشکلت با کدوم قسمته؟پارک دوبل؟ رانندگی وقتی افسر نیست میکنم و عادیم ولی جلو افسر خراب میکنم آره دوبل خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
بیتیجودی عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2871 رانندگی وقتی افسر نیست میکنم و عادیم ولی جلو افسر خراب میکنم آره دوبل بخاطر استرسه عزیزماصلا نگران نباش خیلی اروم و نرم و عادی برخورد کنمنم پارک دوبلم همیشه همون قوانینو رعایت میکنما اما یه بار خیلی نزدیک میشه یه بار خیلی دور😑
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 894 بخاطر استرسه عزیزماصلا نگران نباش خیلی اروم و نرم و عادی برخورد کنمنم پارک دوبلم همیشه همون قوانینو ... واییی منم همیشه دور میشه چرا؟ خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
بیتیجودی عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2871 واییی منم همیشه دور میشه چرا؟ نمیدونم بخدا اتقدر هم پست تو اینستا راجبش دیدم و تمرینم کردمتقریبا همه چیز دستم اومده و واقعا اوکی امدقیقا هر سری هم همونن قوانین و مشخصه هارو رعایت میکنماما اصلا شبیه هم نمیشه😑
گل_اطلسیشم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 894 نمیدونم بخدا اتقدر هم پست تو اینستا راجبش دیدم و تمرینم کردمتقریبا همه چیز دستم اومده و واقعا اوکی ... منم امروز حالا یساعت دامادمون بدبخت اومد باهام تمرین کرد بنده خدا اون انقدر صبرش زیاده دیگه اونو از دستم عاصی شده بود انقد ناراحتم خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠
بیتیجودی عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2871 منم امروز حالا یساعت دامادمون بدبخت اومد باهام تمرین کرد بنده خدا اون انقدر صبرش زیاده دیگه اونو از ... نه عزیزم ایشالا من دعا میکنم فردا قبول بشیببشتر از استرسهمن پسر عموم پنج سال بدون گواهینامه رانندگی میکردرسما حرفهای بوداما روز ازمون کنار افسر ترمز دستیو یادش رفت و رد شدبخاطر استرسه فقط وگرنه ترمز دستیو فراموش کردن از ندونستن نیست که