2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاوره با روان پزشک با چه فرقی داره تو تهران کسی رو معرفی کردن به صورت انلاین زنگ بزنم ولی هنوز زنک ...

روانپزشک کارش دارو دادنه به حرفت خیلی گوش نمیده تهش 20 دقیقه گوش میده

روانشناس یک ساعته حدودا بهت تکنیک میده ترفند میده ولی دارو نمیده اصلا 

میخوای شماره مشاور خودمو بدم بهت

روانپزشک کارش دارو دادنه به حرفت خیلی گوش نمیده تهش 20 دقیقه گوش میدهروانشناس یک ساعته حدودا بهت تکن ...

به صورت انلاین یا تلفتی قبول میکنه حرف بزنه 

اگه زحمت نشه میدی عزیزم میخوام خوب شم 

ولی نمیشه

به صورت انلاین یا تلفتی قبول میکنه حرف بزنه اگه زحمت نشه میدی عزیزم میخوام خوب شم ولی نمیشه

اره من مسافرت بودم انلاین باهاش حرف میزدم. من خیلی راضیم

خیلی دکتر دارن اسم مشاور من دکتر محسن دادخواه است 02122354282

مرسی عزیزم چند ماه حرف زدی الان خودت احساس میکنی خوب شدی

ببین بستگی داره به مشکلت ها من افسردگی داشتم اضطراب داشتم 

اولش برا مشاوره پیش از ازدواج پیششون رفتم که خیلی راضی بودم بعد ازدواج دیدم افسردگیم زیاد شده دوباره رفتم پیششون اوایل هر هفته میرفتم چون مشکلم خیلی عمیقه نمیخوام خیلی جزئیات بگم ولی بچگی خیلی بدی داشتم الان تقریبا 6 ماه گذشته دیگه ماهی یه بار اگه مشکل داشته باشم خودم زنگ میزنم بهش 

کلا بستگی به خودت داره ولی خیلی دلسوزه

ببین بستگی داره به مشکلت ها من افسردگی داشتم اضطراب داشتم اولش برا مشاوره پیش از ازدواج پیششون رفتم ...

انشالله که خیر و خوشی همیشه سر راهت قرار بگیره از زندگیت نور خدا بباره 

منم حین طلاق هستم خیلی سخته خیلی شاید دوسش نداشتم اذیت نمیشدم ولی از یه طرف نمی تونم دل بکنم از یه طرف خانواده ام نمی تونم زیاد ناراحتی مو ابراز کنم که فکر منو نکنند از یه طرف خیلی خیلی خانواده اونا اذیتم میکنند از یه طرف هم هر ازگاهی حرف هایی میشنوم فشار عصبی تو بدنم اینجاد میشه انگار خون بدنم تغییر میکنه 

شوک بهم وارد میشه یخ میشم حتی نمیتونم گریه کنم بعدش فردا که میشه بدنم درد میکنه استخوان هام شروع میکنم به گریه کردن تا صبح تو تنهایی بغض میکنم صدام درنیاد ولی نمیگذره 😔 گاهی هم استرس میگیرم یه هیجان بدی هست 

سلام وقت بخير، مركز روانشناسي و مشاوره شيوا 02188257030،  09384903280
خانم دكتر پويافرد، خانم دكتر فولادي، خانم دكتر قلي پور روانپزشكانشون هستند، به نظر من اول برين روانشناس باليني ارزيابي بشين بعد روانپزشك