2777
2789
عنوان

مشکل امروز من

165 بازدید | 23 پست

پسرم سه هفته پیش سرماخورد سه روزم سفکسیم خورد تب و اینا نداشت ولی چون سرفه هاش زیاد شده بود دکتر داد 

خلاصه قبل از شروع مدارس این بچه ابریزش داره باز بردیم دکتر دکتر گفت حالت آلرژی شده دیگه 

امروز از مدرسه اش زنگ زدن با لحن فوق العاده بد که بچه مریض چرا فرستادی

منم هی میگم مریض نیست سه هفته اس این

آخر سر قاطی کردم که چرا این مدلی اصلا حرف می‌زنی شما

الان میام دنبالش

بچه صحیح و سالم داره واسه خودش بازی میکنه

چرا اینطوری میکنند بچه ام کلاس اول من اصلا تجریه ای ندارم

چرا یه طوری رفتار میکنند که من دارم دروغ میگم

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

کدوم‌ مادری بچه ی بی حال و مریض رو میفرسته مدرسه

خب وقتی یه کم بینی اش میاد نفرستم مدرسه؟؟؟؟

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

حالا عذاب وجدان گرفتم که نکنه بعدا بچه رو اذیت کنند

چون من قاطی کردم یه دقعه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسن بقیه بچه ها رو مریض کنه. شربت سیتریزین بهش بده. یا نصف قرص سیتریزین دهچند روز بدی خوب میشه. ...

باشه ولی کاش باور کنند مادرها دروغ نمیگن

بچه‌مشکلی نداره

شبا بهش شربت نعوتادین بده ,بعدازظهرام دیفن هیدرامین ساده بده

میدم بخدا خوب نمیشه

منظور اینکه مریض نیست فقط آلرژی شده

پسرم کلاس ششم و همکلاسیش مثل پسر شما علائم داشت و ابریزش و تاکید داشته که حساسیته (در جواب سوال معلمشون )ولی متاسفانه فرداش پسر من و چندتا از همکلاسیاش حالشون بد شد و نتونستن برن مدرسه بعدشم ک ما از پسرم گرفتیم💁

پسرم کلاس ششم و همکلاسیش مثل پسر شما علائم داشت و ابریزش و تاکید داشته که حساسیته (در جواب سوال معلم ...

پسر من نزدیک 10 روز همین وضعیت رو داره

نئوتادین میخوره،پلاژین هم‌خودم میدم

یه اسپری هم دکتر داده

پسر من نزدیک 10 روز همین وضعیت رو دارهنئوتادین میخوره،پلاژین هم‌خودم میدمیه اسپری هم دکتر داده

نمیدونم والا،میتونی واسه اینکه خیال خودتو اونا رو راحت کنی دکتر برات گواهی بنویسه که الرژی هست،،انشالله گل پسرتون زودتر خوب بشه

باشه ولی کاش باور کنند مادرها دروغ نمیگنبچه‌مشکلی نداره

ببین اونا اینقدر با مادرای مثل شما سرو کار دارن اولا از عصبانیتتون نه ناراحت میشن نه تعجب میکنن ولی متاسفانه بعضی مامانا واقعا دروغ میگن.  پارسال پسرم پیش ۱بود سرماخورده بود من نفرستادمش.  از پیش دبستانی زنگ زدن چرا نیومده گفتن سرما خورده خانمشون گفت همین الان ما یک بچه ای اینجذ داریم توی تب داره میسوزه هرچی به مامانش میگیم مریضه بیاین دنبالش میگه نه چیزیش نیست شما شلوغش میکنین نمیاد دنبال بچه. 

این مدل آدما رو دیدن دیگه حرف بقیه رو هم قبول نمیکنن. با سیتریزین خوب میشه