2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم

57 بازدید | 11 پست

الان تو اون نقطه از زندگیم که نمیدونم باید چیکار کنم چه راهیو انتخاب کنم حس میکنم عقبم از یه طرف دلم میخواد تو رشته ی خودم پیشرفت کنم از یه طرف دلم میخواد پول در بیارم خیلی وضعیت ناجوریه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گفتم پوچ گرام؟ تاپیکو درست بخون خوشگلم هرکی به پوچی برسه لزوما پوچ گرا نیست

عزیزم وجه افتراق پوپی و پوچ گرایی چی هست ؟ پوچ گرا کسی هست که  زندگی و جهان گذران به نام حقایق جاویدان و ثابت رو انکار میکنه ‌. شما هم میگی به پوچی رسیدم من از کجا بدونم شما بدون هیچ هدف و منظوری اینو گفتی ؟ 

صحبت فلسفی میکنی میخای برداشت فلسفی ازش نشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم وجه افتراق پوپی و پوچ گرایی چی هست ؟ پوچ گرا کسی هست که زندگی و جهان گذران به نام حقایق جاوید ...

صحبت فلسفی نکردم شما برداشت فلسفی داشتی 

گفتم به پوچ رسیدم و توضیح دادم که وضعیتم چیه یعنی در این لحظه احساس پوچی میکنم نکه نگرشم پوچ گرایانه باشه

صحبت فلسفی نکردم شما برداشت فلسفی داشتی گفتم به پوچ رسیدم و توضیح دادم که وضعیتم چیه یعنی در این لحظ ...

پس باید گفت مغز من هنگ کرده و هر گردی رو گردو میپنداره 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .