2777
2789
عنوان

وای ب روزبچم

556 بازدید | 41 پست

روانش بهم ریختس باباش هم غرغرو هس هم خسیس بابت هرچیزی دعواس حتی خرید مدرسه اونم بچه من ک تازه امسال مهده بچم هرچیزی بخاد باباهه غرغر میکنه تا دیروز گه طبق معمول بچم خبر اورد ک بابا یچیزی تو مدرسا گفتن بیارین باباهه هم گف قبلا من برات خریدم گمش گردین منم نمیخرم همیشه عادتشه خریداش با هزار بدبختی دخترمم یچیزی بهونه کرد یهو عصبی شد درگمال تعجب با لگد زد به باباش

باباشو ک نگم اینقد نفرین ب بچه طقل معصومم کرد اینقد فحش بدوبیراه ب بچه ۵ ساله خودش و من گفت الهی خدا ازش نگذره که اینقد بچه ۵ ساله رو عاصی کرده ک پامیشه برای دفاع از خودش میزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترمو روانی کرده هرچی باارومی میگم این دختره روحیش لطیفه محبت میخاد 

خیلی خیلی خستم گاش میشد ی شغلی جورمیکردم ب اندازه گفاف زندگی منو بچهام میداد بهم طلاق میگرفتم طلاق نگیرم بچه طلاق نشن بچهام ب چ قیمت؟ ب قیمت روانی شدن بچهام

خر پوله اما خیلی خسیس خوراک اینا میخره اما همه چی براش طلا هس

خب نمیتونی با زبون خوش ازش پول بگیری.. قلق همسرت دستت باشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چقدر درکش میکنم ،،،بابای منم همین بود الان ک سی سالمه هنوز بعضی واکنش های رفتاریم مال تروماهای اون م ...

دارم خودمو ب اب و اتیش میزنم بچم خوب درمیاد اما واقعا یجای گار ایراد داره میخام بچم چیزی کم نداشته باشه اما وقتی ی بابا باشه اینجوری اخه چطور

من خودم بابام خسیس بود اما ن در این حد پول پیش مادرم ول میکرد

دارم خودمو ب اب و اتیش میزنم بچم خوب درمیاد اما واقعا یجای گار ایراد داره میخام بچم چیزی کم نداشته ب ...

من الآنم ک بزرگ شدم دلم باهاش صاف نشده خیلی روزهای بدی بود بچگی برام سنی ک نباید اصلا توش فکری میبود

خب نمیتونی با زبون خوش ازش پول بگیری.. قلق همسرت دستت باشه

نمیده میگم ک برای دخترت لباس بگیر میگه لباس ریخته همه چی براش خیلیه مجبورم وقتی خیلی مجبوره کارتشو بهم میده قایمکی یچیزی بزنم ب حسابم اونم اگه نفهمه